Şcoala cu
bune practici

68 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

"Aprilie în strai de sărbătoare"-concurs naţional şi sesiune de referate şi comunicări ştiinţifice

 

Concursul este aprobat de ISJ Vâlcea şi CCD Vâlcea, pentru anul şcolar 2011-2012 (Buletin informativ - Concursuri naţionale, poziţia 14).În cadrul concursului puteţi participa în mod direct la atelierul de creaţie, organizat pe secţiuni şi pe grupe de vârsta sau/şi în mod indirect la expoziţia concurs realizată tot pe secţiuni şi grupe de vârstă. Mai multe informaţii găsiţi în fişierul ataşat.

I.TEMA EXPOZIŢIEI  - “SĂRBĂTOAREA PASCALĂ”

II. ÎNCADRAREA ÎN CONCURS – manifestarea este deschisă preşcolarilor şi elevilor din clasele I-IV. Participanţii la concurs se vor înscrie la una din următoarele categorii, după cum urmează:preşcolarii – nivelul I (3-5 ani) - nivelul II (5-7ani) şcolarii – clasele I şi a II-a, clasele a III-a şi a IV-a şi la următoarele secţiuni:I. EXPOZIŢIE-CONCURS - participare indirectă:desen,pictură, abilităţi practice II.ATELIER DE CREAŢIE - participare directă: desen, pictură încondeiere/decorare de ouă III. SESIUNEA DE REFERATE ŞI COMUNICĂRI ŞTIINŢIFICE -(Prezentarea unor tradiţii şi obiceiuri din diferite zone; proiecte didactice; proiecte tematice; prezentări power point; înregistrări ale unor activităţi/lecţii;activităţi opţionale)           III. ÎNSCRIEREA LA CONCURS - se face prin completarea fişei şi trimiterea acesteia pe adresa zuzicuta@yahoo.com . Fiecare cadru didactic poate trimite 6 lucrări (MAXIM 3 LUCRĂRI PE SECŢIUNE), ce se vor eticheta pe verso cu: numele, prenumele, vârsta, grupa/clasa copilului, îndrumătorul, grădiniţa/şcoala de provenienţă, până la 18.04.2012, data poștei. În plicul cu lucrări se va trimite şi un plic A4 timbrat corespunzător (3 lei) şi autoadresat pentru expedierea diplomelor.( Adresa: Şcoala cu clasele I-VIII Ionesti, Pentru Dobrică Manuela, loc. Ionesti, judet Valcea) În cadrul atelierului de creaţie, copiii vor lucra cu materiale proprii, în funcţie de secţiunea pentru care au optat la înscriere. Înscrierea la această etapă se realizează separat, până la data de 20 aprilie 2012, prin completarea fişei de înscriere şi trimiterea ei prin e-mail la adresa zuzicuta@yahoo.com (scriind la ”subject” înscriere atelier de creaţie). Fiecare cadru didactic poate participa cu maxim 3 copii. Confirmarea înscrierii va fi realizată de către organizator în cel mai scurt timp, pe adresa de la care a fost trimisă cererea de înscriere.

  Înscrierea la cea de-a treia secţiune (sesiunea de comunicări ştiinţifice) se va face prin trimiterea fisei de inscriere, a materialului şi a rezumatului acestuia, prin e-mail, la adresa laura.tesuica@yahoo.com şi prin poştă (doar materialul -Şcoala cu clasele I-VIII Ionesti, loc. Ionesti, judet Valcea, pentru Dobrică Manuela sau Teşuică Laura). CERINŢE:  materialul va avea între 3 şi 5 pagini, rezumatul nu trebuie să depăşească o pagină,font times New Roman, dimensiune – 12, margini egale, 20 mm, aliniat stânga-dreapta (justified), titlul se scrie cu majuscule (Times New Roman, 14, bold), centrat, la două rânduri de titlu se va scrie numele autorului (autorilor, maxim 2) şi instituţia, la un rând se începe scrierea textului, iar bibliografia se va consemna la sfârşit.

       Pentru participanţii din judeţ prezenţa este obligatorie!NOTĂ: NU SUNT ACCEPTATE LUCRĂRI PLAGIATE, CARE NU RESPECTĂ CERINŢELE ORI TEMATICA! Fiecare participant la această secţiune va primi diplomă de participare şi revista cu ISSN pe suport electronic. 

  Pentru buna desfăşurare a activităţilor este necesară o donaţie de 15 lei (cele trei secţiuni)

SAU:  SECTIUNEA I – 5 LEI; SECŢIUNEA III- 10 LEI (pentru fiecare autor şi un plic timbrat şi autoadresat).Participantii la secţiunile I sau a III-a pot participa gratuit la sectiunea a II-a.

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: lauratesuica | 30.03.2012 12:22 | 1532 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 3 evenimente

«SEPTEMBRIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

68 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN