Şcoala cu
bune practici

52 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

ATRACTII TURISTICE-TRADITII SI OBICEIURI,GASTRONOMIE SI CULTURA

Concursul consta in prezentarea la alegere a unei regiuni geografice din tara noastra: Maramures,Moldova,Banat,Transilvania,Oltenia,Muntenia,Crisana. Concursul se axeaza pe urmatoarele sectiuni: Sectiunea I-eseuri in word si power point; Sectiunea II –colaje cu fotografii; Sectiunea III-pliante.

Nume proiect: "SA NE CUNOASTEM MAI BINE!"

Organizatori: Vaidean Cristina,tel.0755386182 Muresan Antoaneta,tel.0729978455 Rus Cristina,tel.0744290916. COLEGIUL "EMIL NEGRUTIU" TURDA

Condiţii de participare: La concurs pot participa elevi de gimnaziu si liceu de la scolile turdene,organizati in echipe(2-4 membri),cu una sau mai multe lucrari coordonati de cadre didactice.

Perioadă înscriere: 06.11.2014 - 04.12.2014

Perioadă desfăşurare: 06.11.2014 - 12.12.2014

2.SCOPUL PROIECTULUI: Concursul urmareste reinvierea dragostei pentru traditii si obiceiuri,cultura si gastronomie,educarea si instruirea elevilor prin promovarea obiectivelor turistice nationale. 3.OBIECTIVE: -cunoasterea de catre elevi a frumusetilor tarii noastre,a regiunilor,a secretelor culinare,a traditiilor,,obiceiurilor,culturii autentice; -cultivarea unui spirit si a unui comportament adecvat, iubirii si aprecierii turismului romanesc; -implicarea elevilor in promovarea turismului romanesc prin conceperea de eseuri,pliante,si colaje cu fotografii originale; -acordarea unui loc binemeritat turismului romanesc pe plan national si international. -crearea de oportunitati in vederea stabilirii unor relatii eficiente intre scolile participante in perspectiva formarii personalitatii tinerilor. RECOMANDARI PENRU REALIZAREA LUCRARILOR: -subiectele alese trebuie sa se incadreze in tema concursului: ATRACTII TURISTICE-TRADITII SI OBICEIURI,GASTRONOMIE SI CULTURA; -comisia de evaluare va aprecia lucrarile originale care vor demonstra implicarea elevilor in culegerea informatiilor pentru realizarea lor; -autorii sunt invitati sa aleaga un titlu sugestiv pentru lucrarile lor; -formatul lucrarilor este la libera alegere a autorilor; -nu exista limita de spatiu in ceea ce priveste dimensiunile lucrarilor prezentate in concurs; -fiecare lucrare va fi insotita de o fisa de inscriere . EXPEDIEREA LUCRARILOR: -lucrarile se transmit ca fisier atasat pe emailul la adresa marisancaantonela@yahoo.com sau criss26.2006@yahoo.com. ANEXA : FIŞĂ DE ÎNSCRIERE PENTRU CONCURSUL TEMATIC: ATRACTII TURISTICE –TRADITII SI OBICEIURI,GASTRONOMIE,CULTURA UNITATE SCOLARA:............................................................................................................. NUME SI PRENUME CADRU DIDACTIC PARTICIPANT:........................................................ ............................................................................................................................................ EMAIL:............................................................................................................................... TELEFON:......................................................................................................................... SECTIUNEA:....................................................................................................................... .............................................................................................................................................. TITLUL LUCRARII:............................................................................................................ ELEVI PARTICIPANTI:...................................................................................................... NR.CRT NUME SI PRENUME CLASA UNITATE SCOLARA

Propus de: cristina32 | 06.11.2014 22:07 | 1204 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Parentingul constient

Comunicarea parinte - copil

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 17 evenimente

«IULIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

0 voturi | 0 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN