Şcoala cu
bune practici

68 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Au apărut revistele de martie Terra Magazin, Doxi și Pipo!

Video CD-ul care însoțește revista lunii martie conține modelele de subiecte pentru examenele naționale 2013 (Evaluare națională și Bacalaureat).

Citește un interviu în exclusivitate cu dna prof.dr. Steluța Dan, inspector general de specialitate din Ministerul Educației Naționale, și  nu pierde markerul de identificare pentru concursul național interdisciplinar avizat MEN Lumea pe care o descoperi. Revista mai conține un dosar despre Uniunea Europeană și proiecte pentru săptămâna €œSă știi mai multe, să fii mai bun.


Câștigă cu revista Terra Magazin de martie superpremii: set multimedia format din tabletă și boxă cu bluetooth de la ALLVIEW și un binoclu excelent pentru drumeții, concerte și astronomie oferit de STARMAX. Te așteptăm pe www.terramagazin.ro și pe pagina de Facebook Revista Terra Magazin.

Sărbătorește cu Doxi de martie 9 ani de apariție! Joacă-te cu titirezul vitezoman (cadoul lunii) și participă la concursul aniversar unde poți câștiga un ipod nano! Conține proiecte pentru săptămâna €œSă știi mai multe, să fii mai bun. Nu pierde markerul de identificare pentru concursul național avizat MEN a€œLumea lui Doxi”. Din 1 martie, te așteptăm pe pagina noastră de Facebook Revista Doxi cu superpremii de 9 ani! 

Revista Pipo de martie conține 4 măști și sceneta €œSpectacolul primăverii, proiect pentru săptămâna Să știi mai multe, să fii mai bun! Bucură-te de cadoul lunii, jucăria avionul mecanic!
Te așteptăm pe www.pipo.ro și pe pagina noastră de Facebook PipoCarteaGeneratieiPre cu multe concursuri și informații utile.

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: intuitext | 04.03.2013 18:11 | 2415 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 3 evenimente

«SEPTEMBRIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

67 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN