Şcoala cu
bune practici

62 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

„CĂLĂTORIE ÎN LUMEA POVEŞTILOR” - CONCURS NAŢIONAL DE DESEN -

Modalităţi de realizare

Compoziţiile plastice vor fi realizate in tehnică de lucru la alegere (pictat acuarele, tempera, creioane cerate, cariocă, etc...), pe hârtie format A4, pe spate regăsindu-se scris de mână sau calculator: titlul lucrării (ilustraţie pentru povestea ... ), numele şi prenumele elevului, clasa, vârsta, numele şi prenumele cadrului didactic îndrumător, şcoala, localitatea, judeţul.

Se acceptă lucrările realizate după şabloane din diferite cărţi de colorat, doar pentru preșcolarii și eleviii din Învățământul SPECIAL, dar ATENTIE să nu se iasă din chenar afară

 

Se vor acorda premiile I, II, III, şi menţiuni pentru fiecare nivel de clasă şi diplome de participare (semnate și ștampilate) tuturor elevilor. Pe diplome va fi precizat şi numele cadrului didactic îndrumător.

 

VĂ DORIM O CĂLĂTORIE MINUNATĂ, ALĂTURI DE COPII.

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: Gherdan | 09.03.2012 23:32 | 2809 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Parentingul reactiv

Echilibrul emotional

Comentarii (8)

0 0

13.03.2012 16:06 Gherdan - Autor

Pentru a nu intampina probleme in expedierea lucrarilor, va rog sa scrieti la destinatar Prof. Gherdan Ramona.

0 0

18.04.2012 10:31 badila_miha

Hristos a înviat,
În urma finalizării concursului Călătorie în lumea poveștilor avem nelămuriri și nemulțumiri. N-ați trimis diplomele având în vedere ca in regulamentul CONCURSULUI ați menționat că toți elevii primesc diplome de participare.

Am crezut că este un concurs serios care -și respectă candidații. Nu v-ați gândit la copiii care și-au trimis lucrările și pe care le-au platit degeaba?

În speranța că vom primi un răspuns, va doresc o vacanță liniștită!

0 0

18.04.2012 10:48 emil

Eu numai daca as fi vazut documentul atasata anuntului nu as fi acordat incredere actiunii. Organizatorii cer originalitate si implicare, iar anuntul este "ilustrat" cu imagini distorsionate luate de pe internet...

Dupa parerea mea, aceasta actiune este un model de "cum sa nu faci"!
Este regretabil ca noi cei care ingrijim didactic.ro acordam incredere unor astfel de lucruri....
Din pacate, nu putem controla sau cenzura astfel de situatii!

0 0

18.04.2012 15:52 badila_miha

Pentru elevii din învățământul special sunt necesare aceste imagini. Păcat că organizatorii arată respectul cu spatele unor copii cu deficiențe care muncesc la fel de mult ca și cei din învățământul de masă. Din bursele sociale și-au plătit participarea la acest concurs. Este jenantă neatenția cu care am fost înconjurați.

0 0

18.04.2012 16:09 emil

Daca elevii sunt in invatamantul special au nevoie de imagini de slaba calitate, distorsionate si puse neglijent? Ei nu au nevoie de nou, de creatie? Ii condamnati dvs. la sabloane si lipsa de imaginatie? Nu prea inteleg remarca...
Va rog sa va gnditi bine la modul in care ii tratati pe elevi, indiferent de conditia lor!

0 0

19.04.2012 01:40 Gherdan - Autor

Doamna Popescu Mihaela încerc să vă înțeleg și să vă ajut. Eu personal am timis:

1. Halip Monica cls I, Locul II

2. Breascău Valentin cls. I, Locul II

Indrumator BREABĂN ELENA

Mai departe:

1. Nistor Elena cls a II-A, Locul II

2. Maftei Rodica cls a II -A , Locul II

3. Corciu Andrei cls a II-A, Locul II, INDRUMATOR Ionesi Lacramioara

SI MAI DEPARTE;

1. Nistor Florin cls a IV-A SI Podariu Gheorghe LOCUL I-ambii elevi INDRUMATOR POPESCU MIHAELA.

Prin urmare toti eleviii, nu exista nu sa primeasca vreun copil, elev, prescolar, indiferent, diploma pentru munca depusa. NU EXISTA ASA CEVA.

Toate diplomele s-au trimis pe adresa; POPESCU MIHAELA - RADAUTI.

Va rog tare mult sa-mi confirmati daca nu este adevarat ceea ce va scriu.

Iar daca dumneavoastra confirmati ca nu ati primit, cu tot respectul vă trimit diplomele pentru cei doi elevi care se pare ca sunt si clasati pe locul I. Astept sa-mi confirmati acest lucru, iar daca dvs-tra sunteti sigura si nu erau in plic, pentru mine nu este nici un fel de problema, va trimit cele 2 diplome.

Lucrez in Invatamant Special, sunt foarte axata pe acesti copii, altii si-au pus intrebarea ca de ce copiii cu probleme pot participa cu desene incluse in chenare. DE CE? Pentru ca exista copii care nu au foarte bine dezvoltata mobilitatea degetelor,finetea,sau au acuitatea vizuala scazuta-ambliopii, cum sunt copiii cu sindromul Down, sau alte deficiente asociate, LOR de ce sa nu le acordam o sansa. De ce atata discriminare, sunt doar cu nevoi speciale. Aceste concursuri sunt facute pentru ei. Imi cer scuze daca vi-am pricinuit suparare, dar eu merg pe principiul corectitudinii. Va doresc noapte buna.

0 0

19.04.2012 02:05 Gherdan - Autor

Domnu Emil, din câte am verificat d-voasta nici macar nu ați participat, binenteles ca acest fapt nu ne deranjeaza, eu personal chiar astept comentarii, si sa pot sa va raspund , ca doar pentru asta scrieti, deoarece aveti neintelegeri. As dori daca faceti un comentariu sa aveti bazele argumentarii d-voastra. Nu stiu câtă competenta sau experienta aveti d-voasta de a lucra, recupera, coordona macar 1 elev cu probleme speciale. Referitor la acest concurs, am specificat ca li se adreseaza prescolarilor, care nu cred ca nu au nevoie de sabloane, au imaginatie la fel ca toti copiii din invatamantul de masa, normal. Lucrand intr-o institutie de Invatamant Special, la noi treburile stau si se deruleaza altfel. Noi oricat de mult ne-am dori sa lucram dupa imaginatie si singuri, nu exista asa ceva - binenteles vreau sa subliniez ca nu vorbesc despre o deficienta mintala usoara sau medie, discutam de copiii cu probleme speciale care include de la deficienta mintala severa, tetrapareza spastica asociata cu alte sindroamne, sindromul Down - unde culorile se consolideaza greu si as putea sa va insirui toata materia de defectologie, dar nu-i vad sensul daca nu lucrati cu ei. Eu in principiu urmaresc egalizarea sanselor acestor copii, evitarea discriminarii, de ai ajuta sa socializeze, si de a-si forma, insusii cele necesare, de baza. Acesti copiii ce ar putea sa de-a pe o foaie, sa coloreze cand ei nu pot tine un creion in mana, deoarece ii tremura mana, nu cunoaste o anumita culoare dar noi sa il punem sa coloreze, are si o deficienta de vedere dar el poate desena si pe banca, eu asta deduc din ce spuneti. Prin urmare, acesti copii cu C.E.S., au nevoie de sprijin in permanenta, sa stai langa, sa-l ti de mana si si colorezi impreuna cu el. Folosind sablonul, invatam sa nu iesim afara din chenar. Am observat ca a-ti mai facut o remarca la modul cum este atasat documentul, ca este cu imagini distorsionate si inca ceva remarci. Nu inteleg? Ce este mai important ambalajul sau continutul? Eu am incercat si cat mi-a iesit, mi-a iesit, am dorit sa il fac mai placut.
Eu nu mă supar la asemenea comentarii. Fiecare are dreptul la replica.
Sper ca v-am lamurit in masura in care am considerat ca v-ar ajuta, iar daca nu, regret.
Va doresc toate cele bune.

0 0

19.04.2012 10:11 badila_miha

Bună ziua,
Din păcate nu am primit diplomele iar copii au fost mai mulți. Este corect că cei pe care i-ați menționat mai sus sunt participanții concursului însă niciunul nu a primit vreo diplomă pe adresa mea. De astfel, am trimis toate lucrările prin poștă cu mențiunea ,,confirmare de primire,, pentru a se evita eventuale probleme.Nu am primit niciun răspuns și niciun plic de primire. Pe lângă cei menționați de dumneavoastră mai sunt doi elevi din ciclul gimnazial (V- VIII). Aștept o lămurire. Dacă vă uitați la mesajele private din cont aveți un mesaj mult mai vechi prin care vă spun cele întămplate. Am așteptat un răspuns, dar ar fi mult mai frumos să -mi trimiteti mesajul privat pentru că aceste mesaje sunt deja publice și nu-mi plac.
Toate cele bune!

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 15 evenimente

«AUGUST 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

57 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN