Şcoala cu
bune practici

68 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Câștigătorii ultimei ediții ”Misiunea Mea” au fost aleși!

Mădălin Ivașcu, acum elev în clasa a VII-a, a ales să scrie despre învățătoarea sa. Ne-au rămas în minte, din întreaga poveste, cuvintele ”Vă mulţumesc pentru anii în care m-aţi învăţat să gândesc frumos şi să apreciez calitatea-n tot ce mă-nconjoară: literatură,muzică şi artă. Mă bucura când aveaţi idei diferite de programa şcolară, care ne puneau la încercare perspicacitatea şi creativitatea, iar noi ne simţeam nişte fiinţe care gândesc liber şi nu doar elevi-roboţi.”.

Larisa Murariu ne-a convins de gândurile dragi ce i le poartă dirigintei sale. Ne-a făcut o mare plăcere să citim despre prima întâlnire dintre elev și diriginte: ”Eram curioasă şi emoţionată... Aţi intrat în clasă cu zâmbetul pe buze, ne-aţi vorbit despre speranţă si credinţă, despre cum o să ne desfăşurăm ora de dirigenţie. Nu pot să uit că nu ne-aţi vorbit ca un profesor, ci ca un părinte care îşi încurajează copii să păşească cu dreptul în viaţă.”

Am zâmbit când am citit cum Delia Micu și-a început confesiunea: Aş putea alege o mulţime de persoane cărora să le mulţumesc pentru tot ce au făcut pentru mine, că m-au ajutat când mi-a fost mai greu şi că au fost lângă mine la bine, dar mai ales la rău. Când mi s-a mai spus în trecut să scriu despre o persoană căreia să îi mulţumesc, eu am scris, cum mi se părea firesc la acea vreme, despre mama. Azi gândurile mele zboară spre o altfel de mamă... profesoara mea de limbă franceza, Alice-Elena Loghin.”.

Felicitările noastre tuturor cutezătorilor care au rezolvat misiunea! Așteptăm să ne trimiteți aceste povești și în Galeria campaniei ”Cu drag, profesorului meu”. Pentru că îşi merită locul de onoare. Atât poveștile, cât și oamenii din spatele lor.

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: intuitext | 05.04.2013 18:46 | 597 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 3 evenimente

«SEPTEMBRIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

67 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN