Şcoala cu
bune practici

68 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Ce nu trebuie sa uiti daca vrei ca juniorul tau sa uite de raceala si gripa!

Nici nu trebuie sa te obisnuiesti cu asemenea situatii, pentru ca Nurofen Junior este special formulat pentru copiii de peste 6 ani si combate eficient simptomele de gripa si raceala.

La un sfert de ora de la administrare, febra, durerea in gat, durerea de cap, sau durerea musculara vor fi ameliorate, iar juniorul tau isi va reaminti cu siguranta ca are treburi importante de facut cu jucariile lui preferate! Tu ii poti aminti chiar si de lectii, pentru ca efectul Nurofen Junior dureaza pana la 8 ore. Trebuie doar sa citesti cu atentie prospectul si sa ai grija sa nu-ti lipseasca din farmacia casei! Siropul cu gust placut de portocale sau capsuni se poate administra pana la 3 zile. Dacă produsul se utilizează fără prescripţie medicală şi simptomele copilului persistă mai mult de 3 zile, trebuie solicitat sfatul medicului.

Nurofen Junior

Acest medicament contine ibuprofen si se poate elibera fara prescriptie medicala. Se recomanda citirea cu atentie a prospectului sau a informatiilor de pe ambalaj. Daca apar manifestari neplacute adresati-va medicului sau farmacistului.

Viza de publicitate nr: 228 / 20.06.2014

Acest medicament contine ibuprofen si se poate elibera fara prescriptie medicala. Se recomanda citirea cu atentie a prospectului sau a informatiilor de pe ambalaj. Daca apar manifestari neplacute, adresati-va medicului sau farmacistului.

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: intuitext | 30.10.2014 11:49 | 1071 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 3 evenimente

«SEPTEMBRIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

66 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN