Şcoala cu
bune practici

68 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Clubul de Vara la McDonald’s

Clubul de varaDaca prichindelului tau este atras de jocuri creative si cere mereu sa fie distrat, avem o veste buna pentru tine. McDonald’s relanseaza Clubul de Vara, un program dedicat celor mici, conceput special pentru a-i invata lucruri noi.

In perioada 30 iun - 5 septembrie, de luni pana vineri, la Clubul de Vara de la McDonald’s, vor avea loc zilnic doua sesiuni creative, in care cei mici vor desena, picta, vor decupa si modela cu plastilina, vor invata lucruri noi si se vor imprieteni cu ceilalti.

Pentru ca cei mici ascund talente nedescoperite, McDonald’s le va oferi ocazia de a-si dezvalui indemanarile artistice, punandu-le la dispozitie toate materialele necesare activitatilor. De asemenea, toti copiii participanti la Clubul de Vara vor primi cate o diploma la sfarsitul atelierelor, iar pentru cei care se vor intoarce, McDonald’s doreste sa ii motiveze intr-un mod inedit, oferindu-le cate un abtibild sub forma unei insigne pentru fiecare atelier la care participa. Astfel, cei mici vor fi motivati sa participe in permanenta la activitati, sa invete lucruri noi si sa-si completeze colectia de insigne, care va reprezenta o certificare de “expert”.

Asadar, totii copiii cu varste cuprinse intre 3 si 10 ani sunt asteptati la McDonald’s cu urmatoarele activitati: luni - Va fi numita “Lunea Fructelor”, in care cei mici se vor imprietenii si vor invata sa indrageasca fructele; marti – piticii vor descoperi ca putem sa invatam lucruri noi intr-un mod placut si foarte distractiv; miercuri - va fi “Ziua micilor artisti”, in care prichindeii isi vor descoperi si exersa talentele in cadrul unor sesiuni creative; joi - zi dedicata explorarilor, cei mici vor avea parte de lectii de stiinte ale naturii; vineri - pentru ca este inceput de weekend, distractie si alte jocuri interesante.

Daca iti faceai griji pana acum ca nu ai idei suficiente pentru a-l tine ocupat pe pustiul tau, Clubul de Vara de la McDonald’s va asteapta in aceasta vara cu activitati interesante in care cel mic va avea multe de invatat.

Mai multe informatii pe pagina de Facebook/McDonalds.ro sau pe mcdonalds.ro sectiunea Familie.

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: intuitext | 09.07.2014 12:56 | 1715 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 3 evenimente

«SEPTEMBRIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

66 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN