Şcoala cu
bune practici

61 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Concurs adresat copiilor cu CES propus in CAER

Organizarea acestui concurs adresat exclusiv copiilor cu C.E.S se doreşte a fi o punte de legătură pentru integrarea copiilor cu cerinţe speciale, integrare care va asigura participarea la viaţa comunităţii şcolare , asumarea de responsabilităţi, exprimarea sentimentului apartenenţei, consolidarea stimei de sine, a respectului faţă de semeni, dar şi faţă de propria persoană. Integrarea copiilor cu CES conferă instituţiei şcolare rolul de componentă fundamentală a sistemului social, aptă să răspundă concret imperativelor de moment ale evoluţiei din societatea contemporană şi să rezolve o serie de probleme referitoare la nevoile de acceptare/valorizare socială a fiecărui individ şi la capacitatea acestuia de a se adapta şi integra într-o societate aflată în continuă transformare . Am ales ca temă „Şi noi suntem flori”, deoarece luna mai este luna florilor, iar copiii, indiferent în ce mediu se nasc, cresc şi se dezvoltă, sunt nişte flori.

Nume proiect: SI NOI SUNTEM FLORI

Organizatori: SCOALA GIMNAZIALA CONSTANTIN SANDU ALDEA. INSPECTORATUL ŞCOLAR AL JUDEŢULUI BRĂILA; CENTRUL ŞCOLAR PENTRU EDUCAŢIE INCLUZIVĂ C.J.R.A.E, CCD , ASOCIATIA ,,ART-TERAPIE.CES.AU’’ BRĂILA

Condiţii de participare: Concurs adresat şcolarilor din ciclul primar ( preşcolari,CP - IV) 1. Pictură şi desen; 2. Colaj II. Sesiunea de comunicări ştiinţifice pentru cadre didactice 1. proiecte didactice sau secvențe de lecţie filmate 2. referate, comunicări cu

Perioadă înscriere: 12.02.2015 - 25.05.2015

Perioadă desfăşurare: 02.02.2015 - 30.06.2015

  • § Pentru secțiunea I un cadru didactic poate participa cu maxim 3 lucrări ale elevilor . Compoziţiile plasticeţa lucrărilor, în colţul din dreapta-jos, se va lipi următoarea etichetă.Expedierea lucrărilor artistico-plastice se va face pe adresa Şcoala Gimnazială Constantin Sandu Aldea, Str.General Eremia Grigorescu Nr 55 cod 810051-până la data de 25 mai 2015 -se va specific pe plic pentru concursul ŞI NOI SUNTEM FLORI. În plicul cu lucrările elevilor se va pune un plic A4 autoadresat şi timbrat (necesar pentru expedierea diplomelor), acordul de parteneriat (Anexa 2), în două exemplare, completate şi ştampilate de către unitatea dumneavoastră şcolară. Precizăm că un exemplar din acordul de parteneriat va fi returnat împreună cu diplomele.
  • § 
    • · Redactarea lucrărilor de la secțiunea a II va fi făcută după următoarele norme:

! se va face în format A4, la un rând , cu margini egale de 20 mm, cu Times New Roman 12, Justify, , cu diacritice, maxim 3 pagini (o persoană), maxim 5 pagini (2 sau mai multe persoane).

imediat sub titlu, la un rând, se va menţiona prenumele şi numele autorul/ coautorii (prenumele şi     numele), apoi instituţia; şi şcoala de provenienţă

! la sfârşit se va trece bibliografia, maxim 2-3 lucrări în următoarea ordine: nume şi prenume autor, titlul lucrării, oraşul, editura, anul.

! pentru persoanele care doresc publicarea lucrările de specialitate într-un CD cu ISSN se achită o TAXĂ de 15 RON

Propus de: caresoim | 13.02.2015 07:26 | 1482 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Activitati de vara pentru sanatatea emotionala

Echilibrul emotional
Vacanta in familie

Comentarii (1)

0 0

23.04.2016 06:58 caresoim - Autor

Va rog frumos sa nu publicati acest material. Dintr-o eroare am postat spre publicare alt material . Multumesc pentru intelegere. Incerc sa-l repostez iarasi.

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 15 evenimente

«AUGUST 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

51 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN