Şcoala cu
bune practici

52 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Concurs interjudetean de educatie plastica , editia I, 23 martie 2013, in curs de aprobare in CAEN , an scolar 2012-2013

,,Acum fiecare câmp este acoperit de iarba si fiecare copac cu frunze;acum pomii isi nasc inflorirea , iar anul isi imbraca vesmantul veseliei.” Virgiliu Este primavara! Soare , flori, verdeata , intreaga natura se intoarce la viata. Ea si-a schimbat vesmintele de un alb imaculat in cele frumos colorate , mângaiate de lumina calda a soarelui .Si sufletele noastre – a celor mici si acelor mari – s-au deschis , oferind in jurul nostru bucuria unui nou inceput! Acest concurs a fost initiat din dragostea fata de cele patru anotimpuri si in special primavara , care aduce in viata noastra o pata de culoare menita sa dezvolte creativitatea si imaginatia plina de optimism a copiilor, din intreaga tara. Primavara ne uneste pe toti sa comunicam prin arta: arta de a evidentia frumusetea naturii prin pictura, cantec si versuri inchinate Primaverii. Concursul a avut un real succes timp de 4 editii , adica 4 ani, la nivel judetean, cu participare directa, stimuland creativitatea elevilor si dragostea acestora fata de frumos si fata de arta . De aceea , anul acesta am dorit extinderea Concursului la nivel interjudeatean pentru a realiza un schimb de experienta si cu elevii care fac parte din școlile din tara .

Nume proiect: ,,CULORILE PRIMAVERII"

Organizatori: Inspectoratul Scolar Judetean Braila, Casa Corpului Didactic Braila, Biblioteca Judeteana ,, Panait Istrati” si Scoala Gimnaziala ,,Al. I. Cuza” va invita sa participati in ziua de 23 martie 2013 la Concurs

Condiţii de participare:

Perioadă înscriere: 15.02.2013 - 08.03.2013

Perioadă desfăşurare: 01.03.2013 - 31.05.2013

MOTIVATIA:

Acest concurs isi propune sa stimuleze imaginatia copiilor, sa-i invite intr-o lume minunata, in care se pot juca cu multe culori si pot crea forme noi care sa le reprezinte emotiile si gandurile.

Compozitiile plastice realizate de elevi pot permite selectarea talentelor autentice si promovarea acestora, prin realizarea in incinta scolii, a unei expozitii finale unde pot fi admirate toate creatiile .

Tema aleasa este generoasa, deorece primavara ne ofera o paleta extrem de bogata de culori si nuante ale acestora

In fiecare scoala exista o pepiniera de talente. Acestea trebuie cunoscute si promovate pentru a nu ramane anonime . Acest concurs se doreste o rampa de lansare in acest sens.

 

REGULAMENT DE PARTICIPARE : in fisier atasat

 

Propus de: neagul | 14.02.2013 15:12 | 1210 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

10 intrebari pentru sfarsitul de an scolar

Motivatia pentru invatare

Parentingul constient

Comunicarea parinte - copil

Trei aspecte ale rezilientei

Echilibrul emotional

Comentarii (1)

0 0

17.02.2013 15:01 viobrege

Am citit proiectul şi mi-am regăsit cuvintele aşezate de mine în urmă cu doi ani. Nici măcar titlul proiectului nu l-aţi schimbat! Felicitări celor care l-au păstrat doi ani în memoria calculatorului! Bine că l-aţi propus spre aprobare! Sub ce semnătură?

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 17 evenimente

«IULIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

0 voturi | 0 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN