Şcoala cu
bune practici

52 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Concurs judetean Transdisciplinar ( cultural- stiintific- tehnic) -Cuprins în Calendarul Activităţilor Educative Judetene 2014

Scopul proiectului : Constientizarea elevilor, parintilor si profesorilor din invatamantul primar, gimnazial si liceal cu privire la importanta si necesitatea cunoasterii, pastrarii si dezvoltarii patrimoniului cultural-stiintific national, dar si european .

Nume proiect: “Marea galerie europeana de stiinta si tehnologie”

Organizatori: LICEUL TEORETIC „ TUDOR ARGHEZI” STR. BUCOVINA NR.5, CRAIOVA, DOLJ

Condiţii de participare: Înscrierile participanţilor se vor face in intervalul 15 ianuarie- 1 aprilie 2014 ( data postei) Concursul se va desfasura pe 3 sectiuni: 1.Mari oameni de stiinta romani si realizarile lor remarcabile Postere/colaje format A4 elevii claselor I-

Perioadă înscriere: 01.02.2014 - 01.04.2014

Perioadă desfăşurare: 07.04.2014 - 11.04.2014

Fiecare profesor coordonator va trimite maxim 3 lucrări pentru fiecare secţiune.

Lucrările se vor trimite până pe 01.04. 2014 (data poştei) la adresa: Liceul Teoretic „ Tudor Arghezi”, strada Bucovina nr. 5, Craiova, Jud. Dolj – in atentia d-nei prof. Barbulescu Anca, insoţite de fişa de inscriere, acordul de parteneriat si un plic autoadresat şi timbrat cu o valoare de minim 2 lei pentru trimiterea diplomelor .

Taxa de participare este de 3 lei pentru fiecare lucrare inscrisa şi va fi trimisă prin mandat poştal la adresa: prof. Barbulescu Anca, Liceul Teoretic „ Tudor Arghezi”, strada Bucovina nr. 5, Craiova, Jud. Dolj cu mentiunea concurs ( sau in plic odata cu lucrarile ).

Nota : elevii Liceului Teoretic „ Tudor Arghezi” participanti la concurs nu vor plati taxa de participare.

 Prezentarile multimedia inscripţionate pe CD sau DVD, se vor expedia prin posta la adresa mai sus mentionata dar si în format electronic pe e-mail la adresa: comeniusproject.artandscience@gmail.com .

 Textul eseurilor va fi redactat in Microsoft Word, format A4, cu caractere Times New Roman, corp de litera 12, cu diacritice, margini egale de 2 cm, la un rând, text aliniat Justify. Titlul va fi scris cu majuscule Times New Roman 14 Bold, centrat; Autorul şi instituţia se vor scrie la două rânduri sub titlu (Times New Roman 12 Bold), text aliniat la dreapta. Lucrarea va avea 1-2 pagini şi va avea obligatoriu menţionată bibliografia studiată (autor, titlu lucrare, editura, localitate, an).

 Posterele/colajele vor fi etichetate pe verso dupa cum urmeaza: Titlul lucrarii, numele si prenumele elevului, clasa, profesor coordonator, scoala de provenienta, localitatea.

 Conţinutul lucrărilor trebuie să vizeze tematica concursului si sa fie realizat integral de catre elevi.

 Participarea elevilor este individuala, un elev putand sa se inscrie la mai multe sectiuni.

 Jurizarea va fi realizată de catre specialişti ai instituţiilor partenere şi organizatori în perioada 07-11.04.2014. Se vor acorda premiile : I, II, III şi menţiuni (pentru fiecare grupă de vârstă si sectiune/ subsectiune) in cuantum de 25 % din numarul de participanti.

 Diplomele vor fi trimise pe adresa menţionată pe plicul autoadresat şi pe fişa de înscriere până la data de 20 .05.2014. Toti elevii participanti vor primi diplome de participare sau diploma cu premiul obtinut. Toti profesorii coordonatori vor primi adeverinte/diplome.

 Nu se vor acorda premii în obiecte sau bani.

 Nu se admit contestaţii.

Lucrările înscrise în concurs nu se restituie, devenind proprietatea organizatorului, care are dreptul de a le publica cu menţiunea numelui autorului.

 

Interes general | Toate disciplinele | Evenimente

Propus de: ancabarbulescu | 06.03.2014 08:27 | 800 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 17 evenimente

«IULIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

0 voturi | 0 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN