Şcoala cu
bune practici

62 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

CONCURS MUNICIPAL: CONCURS DE CREATIE LITERARA “ADRIAN PAUNESCU” (Editia nr. 2, Bucuresti, 2015) -inscris in CALENDARUL ACTIVITATILOR EDUCATIVE MUNICIPALE-2015 AL INSPECTORATULUI SCOLAR AL MUNICIPIULUI BUCURESTI

Concursul de creaţie literară propus de Şcoala Gimnazială „Adrian Păunescu” din Bucureşti vizează cultivarea creativitatii, incurajarea si promovarea elevilor cu talent scriitoricesc.

Nume proiect: CONCURS DE CREATIE LITERARA “ADRIAN PAUNESCU” (Editia nr. 2, Bucuresti, 2015) -inscris in CALENDARUL ACTIVITATILOR EDUCATIVE MUNICIPALE-2015 AL INSPECTORATULUI SCOLAR AL MUNICIPIULUI BUCURESTI

Organizatori: Școala Gimnazială “Adrian Păunescu” din București

Condiţii de participare: Grupul ţintă căruia i se adresează proiectul: Concursul se adresează elevilor claselor V-VIII din unitatile scolare ale municipiului Bucuresti.

Perioadă înscriere: 01.03.2015 - 10.04.2015

Perioadă desfăşurare: 01.02.2015 - 30.06.2015

Grupul ţintă căruia i se adresează proiectul:

Concursul se adresează elevilor claselor V-VIII din unitatile scolare ale municipiului Bucuresti.

Obiectivele specifice ale proiectului:

-realizarea unor creaţii originale de către elevii claselor V-VIII;

-utilizarea limbii literare.

Tema concursului:

Concursul propune elevilor de la clasele V-VIII realizarea unor creaţii literare în care să se regăsească tema prieteniei şi a călătoriei. Textele narative, în proză sau în versuri, vor prezenta întâmplări într-o lume care să poarte amprenta originalităţii şi imaginaţiei.

 

Regulament de desfășurare:

Lucrările elevilor vor fi redactate în Time New Roman 12, la 1 rând. În colțul din dreapta, sus, se vor specifica următoarele date: numele și prenumele elevului, clasa, școala, numele și prenumele profesorului îndrumător.

Înscrierea elevilor la concurs se face în baza Formularului de inscriere (atasat) completat de către profesorul îndrumător. Cadrele didactice înscriu în concurs lucrări ale elevilor din şcoala in care predau. Lucrările elevilor și formularele de înscriere se trimit prin poșta electronică, la adresa de email concurs.creatie@gmail.com, în perioada 1 martie-10 aprilie 2015.

Rezultatele concursului vor fi publicate pe site-ul școlii organizatoare, la 15 mai 2015. Premierea participantilor va fi găzduită de Muzeul Național al Literaturii Române, la o dată anunțată (iunie 2015).

Concursul nu implică taxe de participare.

Jurizarea lucrărilor se va realiza de către o comisie de evaluare ce va fi constituită din reprezentanți ai partenerilor. Nu se admit contestații. Lucrarile elevilor nu vor fi returnate.

Grila de evaluare a creațiilor literare va contine şi următoarele criterii de evaluare: tratarea temei propuse, modalitățile de expresie, tehnica de construcție a textului, abordarea originală a temei, respectarea normelor lingvistice în vigoare.

Se vor acorda premii şi menţiuni pentru rezultatele cele mai bune de la fiecare clasă, diplome de participare elevilor și cadrelor didactice.

 

Persoana de contact: coordonator proiect -tel. 0766 289 029

 

VĂ AŞTEPTĂM CU DRAG ŞI VĂ DORIM MULT SUCCES !

Propus de: concurs_creatie | 19.02.2015 22:52 | 2021 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Activitati de vara pentru sanatatea emotionala

Echilibrul emotional
Vacanta in familie

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 15 evenimente

«AUGUST 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Vocea profesorilor

Ce întrebări i-aţi pune unui specialist în predarea-învăţarea-evaluarea online? Echipa Didactic va obţine răspunsurile pentru dvs!

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

57 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN