Şcoala cu
bune practici

68 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

CONCURS NAȚIONAL „COLOREAZĂ-ȚI VIAȚA!”- EDIȚIA a VII - a

„Coloreaza-ți viața!”, este un proiect educațional care se adresează elevilor din învățământul de masă și special. Elementul de noutate al concursului (ediția cu numărul VII) constă în proba pe care dorim să o promovăm anul acesta și anume secțiunea photovoice. Această nouă provocare a proiectului va stimula elevii în a se implica mai mult în viața școlii și a comunității din care provin, le va oferi cadrul propice de a-și dezvolta potențialul artistic, de a împărtăși propriile nevoi și perspective de viitor și de a găsi potențiale soluții la problemele cu care se confruntă. Elevii vor conștientiza că există și alte alternative de petrecere a timpului liber, fapt ce va conduce la o concepție sănătoasă asupra vieții, respectiv alegeri/decizii potrivite.

Nume proiect: „Colorează-ți viața!” - ediția a VII-a

Organizatori: Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Iași și Școala Gimnazială ,,George Călinescu” Iaşi

Condiţii de participare: - Elevi din ciclul gimnazial sau liceal (11-14 ani şi 15-18 ani) din învăţământul de masă şi învăţământul special din România. - În componenţa echipelor vor exista elevi care sunt afectaţi de plecarea părinţilor în străinătate, cu

Perioadă înscriere: 20.01.2015 - 20.02.2015

Perioadă desfăşurare: 20.01.2015 - 28.02.2015

- Secțiunea I - concurs de artă fotografică - tehnica photovoice (probă realizată prin intermediul „fotografiilor vii” care vor transmite un mesaj puternic în rândul comunității locale).

- Tema probei de concurs: ”Educația - pozitiv sau nu, cum o văd eu”

- Participanții la concurs se vor înscrie la concurs pe baza fișelor de înscriere puse la dispoziție de organizatori. Fișele de înscriere se vor trimite, în primă fază, la adresa de e-mail: dana_iasi2001@yahoo.com iar ulterior prin poștă până la data de 20 februarie 2015.

- Participarea la concurs presupune achitarea unei taxe de 5 lei pentru fiecare cadru didactic participant. Taxa solicitată reprezintă o parte din costurile aferente organizării concursului (diplome, materiale necesare pentru panotarea expoziţiei de artă fotografică)

- Fotografiile în format A5 vor fi transmise pe adresa școlii organizatoare (Școala Gimnazială “George Călinescu” Iași, str. Amurgului, nr. 2, localitatea Iași, județul Iași) până la data de 20 februarie 2015 cu mențiunea pe plic: Pentru Concurs Național “Colorează-ți viața!”, în atenția d-nei prof. consilier şcolar Daniela Rusu

- Fotografiile vor fi însoţite de :

-          fişa de înscriere;

-          acordul de parteneriat încheiat în două exemplare, semnat şi ştampilat;

-          plic autoadresat şi timbrat corespunzător;

-          taxa de participare de 5 lei pentru cadrul didactic îndrumător.

Pe eticheta lucrării vor fi trecute: numele si prenumele elevului; clasa, numele şi adresa şcolii, cadrul didactic îndrumător.

- Condițiile de participare pentru secțiunea photovoice, criteriile de evaluare/jurizare și alte detalii cu privire la  înscriere sunt cuprinse în regulamentul atașat prezentului anunț.

- Informațiile suplimentare vor fi oferite de prof. consilier școlar Daniela Rusu la adresa de e-mail: dana_iasi2001@yahoo.com sau/și telefon: 0755929777.


 

Interes general | Toate disciplinele | Evenimente

Propus de: borandau | 26.01.2015 00:49 | 1066 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 3 evenimente

«SEPTEMBRIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

67 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN