Şcoala cu
bune practici

68 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Concurs national cu participare internaţională de creatie plastica si abilitate manuala ,,SPLENDOAREA IERNII PRIN OCHI DE COPIL,,

Concursul se organizeaza pe doua sectiuni: I sectiune-,,Pictura ,desen, colaj,,/aII-a sectiune ,,Felicitari si ornamente de iarna,,.Inscrierile se pot face pana in data de 30 noiembrie 2011 data postei (taxa de participare pentru fiecare sectiune este de 10 lei, iar pentru participarea la ambele sectiuni se va face o reducere de 5 lei).Regulamentul participarii la concurs, fisa de inscriere si acordul de parteneriat se afla in fisierul atasat.Pentru mai multe detalii contactati coordonatorii concursului.Echipa de initiere a proiectului va ureaza succes si va astepta cu mult drag!

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: kolozsvari_angela | 13.11.2011 22:44 | 2378 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (6)

0 0

23.11.2011 22:14 kolozsvari_angela - Autor

Stimati colegi,
Avand in vedere faptul am primit semnale din tara cu privire la participarea la concurs,specificam ca daca nu s-a desfasurat selectia lucrarilor(nivel de scoala) in luna octombrie nu este tarziu sa se faca nici la aceasta data,deoarece in selectie este inclusa si luna noiembire.Deci cine doreste sa participe la concurs poate sa o faca cu incredere, deoarece nu incalca regulamentul concursului.Va asteptam cu drag! Angela K.

0 0

06.03.2012 22:03 reta76

Aş dori şi eu să ştiu dacă s-au expediat diplomele pentru acest concurs, deoarece nu am primit nimic până în momentul de faţă. Au trecut deja doua luni si ceva de la finalizarea concursului si nu avem niciun raspuns...

0 0

09.03.2012 13:12 adelinascara

Buna ziua! Am participat si eu la concursul organizat de dumneavoastra si nu am primit nicio diploma pana in acest moment. Asteptam un raspuns...

0 0

17.03.2012 10:03 Gherdan

Prin urmare, intelegiti ca exista cadre care profita de statutul de profesor si beneficiaza de naivitatea noastra si a copiilor. Totul se face pentru bani. Am participat si noi cu 6 copii cu deficienta si efectiv isi bat incontinuare joc. Am sa i-au legatura cu Directorul scolii: Griga Valer, deaorece avem dovada faptului ca am trimis acordul de parteneriat inregistrat.

0 0

20.05.2012 14:07 adelinascara

Este cel mai neserios concurs la care am participat. A trecut atata timp si nici macar un raspuns nu am primit. Unde sunt diplomele promise copiilor??????

0 0

03.06.2012 13:04 kolozsvari_angela - Autor

Stimaţi colegi,
Îmi revine mie deosebita onoare de-a vă mulţumi tuturor celor ce aţi avut răbdare în aşteptarea diplomelor pentru lucrările trimise.La această dată toate plicurile au fost trimise şi am primit din ţară mesaje de mulţumire pentru calitatea diplomelor.Muţumim deasemenea tuturor copiilor care s-au străduit să realizeze lucrări deosebite şi au primit premii pe măsură.Cei ce au organizat manifestări de o astfel de avengură ştiu câtă muncă este în spatele a ceea ce se vede şi că taxa modică pe care am perceput-o nu acoperă nici pe departe cheltuielile de editare şi expediere a diplomelor, mai ales că unii dintre colegi au uitat şi în acest an să trimită plic autoadresat şi timbrat corespunzător.Nu am sancţionat pe nimeni deoarece noi respectăm efortul celor care participă la astfel de concursuri şi am încurajat valoarea lucrărilor. Celor ce sunt nemulţumiţi le urăm să iniţieze şi ei astfel de manifestări şi să ne împărtăşească din experienţa lor.Data de expediere a diplomelor nu a putut fi respectată deoarece diplomele sunt în original , iar semnarea lor nu a depins numai de noi şi a durat mai mult decât ne aşteptam.Cu toate acestea noi va felicităm pentru premiile obţinute , vă dorim să vă bucuraţi de ele, multe împliniri pe mai departe şi o vacanţă minunată cu gânduri bune!

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 5 evenimente

«SEPTEMBRIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

71 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN