Şcoala cu
bune practici

68 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Concurs National de educatie religioasa editia a V-a la Braila

Perioadă înscriere: 30.11.-0001

Perioadă desfăşurare: 30.11.-0001

 

Gradinita cu program prelungit NR . 4 Braila , in colaborare cu: Inspectoratul Școlar Judetean BRĂILA  , Casa Corpului Didactic Braila  ,Arhiepiscopia „DUNĂRII DE JOS- Protoieria BRĂILA si toate gradinitele ,  scolile si  liceele  din Proiectul Educational” TÂNARA GENERAȚIE ȘI INVATATURA CREȘTIN-ORTODOXĂ ” organizeaza in data  de  22 decembrie 2010 , CONCURS NAȚIONAL cu tematica religioasa –editia a V –a ” SĂRBĂTOAREA  CRĂCIUNULUI  ,SĂRBĂTOAREA NAȘTERII MÂNTUITORULUI IISUS HRISTOS !”.

Concursul organizat va fi constituit din doua sectiuni:

  • Sectiunea creatie- arta plastica , care cuprinde : lucrari de arta plastica(felicitari ,ornamente, picturi ,...etc) ,care sa ilustreze ,"SĂRBĂTOAREA SFÂNTĂ DE CRĂCIUN"
  • Sectiunea creatii literare , care cuprinde creatii personale in proza( povestioare , scenete ) si creatii in versuri.

La cele doua sectiuni pot participa : cadre didactice  (educatoare , invatatoare si profesori/profesoare de religie ) si copii (prescolari , elevi din ciclul primar , gimnazial si liceal).

Expozitia se va organiza in incinta Casei Corpului Didactic BRĂILA in data  de  22  decembrie , 2010.

Data limita de trimitere a lucrarilor este 20 DECEMBRIE, 2010 (DATA POȘTEI) sau 21 decembrie , pentru colegii  din BRĂILA .Lucrarile vor fi trimise pe adresa:TOMESCU TITA,str.Calea Galati ,nr.62 ,bloc 7, etaj 1, apartament 27, Mun .Braila,Jud.Braila ,cod postal :810 115

Organizatorii concursului vor premia cu diplome : premiul I sau premiul special ,copiii/elevii participanti,(cadrele  didactice indrumatoare vor fi mentionate pe diplomele copiilor /elevilor)!Pentru buna desfasurare a demersurilor de returnare a diplomelor rugam cadrele didactice care inscriu copiiii/elevii in concurs   sa trimita in plicul cu lucrarile ,un plic autoadresat (TIMBRE DE 3 LEI sau cu valoare mai mare, daca sunt participanti mai multi) si  2,5 lei de fiecare copil inscris!(pentru

Informatii suplimentare puteti obtine pe adresa de e-mail : tutza_tomescu@yahoo.com si la nr.de telefon : 0726 554 336

Interes general | Toate disciplinele | Evenimente

Propus de: gyangio | 04.12.2010 19:49 | 1586 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (7)

0 0

05.12.2010 13:42 nataroman

Doamne Ajuta!
Acest concurs face parte din CAE cumva?
Multumesc! Sarbatori binecuvantate!

0 0

05.12.2010 23:14 gyangio - Autor

Buna seara !
Nu !
Acest concurs nu figureaza in calendar ,deoarece a trecut termenul de inscriere !A durat foarte mult pana am obtinut aprobarea ARHIEPISCOPIEI DUNARII DE JOS si am depasit termenul limita de 12 noiembrie !Vom incerca ,sa rezolvam problema!
Inca ceva important !
Documentul prezentat nu este inca semnat deoarece acum obtinem semnaturile necesare!Noi cand trimitem plicul cu diplomele ,punem in plic si copia documentului cu toate aprobarile!
Va uram sarbatori cu bine si Mos Nicolae ,sa va aduca mai multe daruri anul acesta!

0 0

09.12.2010 06:53 gyangio - Autor

Daca doriti ,să participați la concursul nostru ,vă rugăm ,să faceți o listă(tabel) cu copiii (eleviii) și cu cadrele didactice participante și să o trimiteți in plicul cu lucrări !ATÂT!
Noi nu ne propunem ,să stresăm colegii cu fel de fel de cerințe absurde!
Eticheta se completează normal cu date de identificare ,pe care o atașați lucrărilor ,pe față !Mult succes și vă mulțumim ca ați ales ,să participați alături de noi ,la acțiunea noastră!

0 0

27.03.2011 18:59 gabrielai75

Buna seara. As dori sa aflu deznodamantul concursului dvs. Am participat cu 4 lucrari despre Nasterea Domnului( Scoala cu clasele I-VIII Nr. 1 Mangalia), in decembrie 2010,dar nu am primit pana acum niciun raspuns. Astept lamuriri din partea organizatorilor!

0 0

05.04.2011 13:12 michelle1

Am trimis materiale, ne-am incadrat in termenul cerut, dar nu am primit diplomele. D-na Tomescu este plecata in strainatate si nu are alocat nr de tel afisat aici. Se pare ca nici nu a pasat altcuiva aceasta responsabilitate... Pe internet gasiti nr de tel al Grad Nr 33 Braila (structura a Grad. Nr 4), din colectivul careia face parte d-na Tomescu.
Suntem dezamagiti si ne e rusine ca avem printre noi astfel de colegi!

0 0

05.04.2011 14:03 michelle1

Am uitat sa precizez ceva important. Am luat legatura cu d-na Tomescu la sfarsitul lunii februarie, cand si-a cerut scuze telefonic pentru intarzierea trimiterii diplomelor, pe motiv ca e ocupata cu licenta. Mai mult, a promis ca le va trimite in cursul lunii martie. Va dati seama ce surpiza am avut cand am format nr zilele trecute, iar acesta era nealocat, iar cand am sunat la Gradinita unde e incadrata, mi s-a spus ca e plecata in strainatate. Ar fi putut promite un alt termen de expediere, ar fi putut spune ca urmeaza sa plece si nu reuseste la momentul respectiv, am fi inteles orice, NUMAI SA NU NE DUCA DE NAS!
Intelegem eventualul spirit de solidaritate al colegilor, dar ii rog ca de aceasta data, sa se abtina de la a-i lua apararea! Chiar nu este cazul! A procedat total incorect! A mai lansat si consursuri pe teme religioase, urmatorul anuntat fiind cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Paste! Noi incercam sa ne recupaream diplomele care ni se cuvin, iar dansa se plimba linistita, cu constiinta curata, nepasandu-i! Multumim, stimata colega!

0 0

21.12.2011 12:27 tita2008

Buna ziua!Eu sunt cea la care faceti referire cu atata venin! Eu sunt profesor in invatamantul prescolar si am o vechime de 30 de ani, am gradul didactic I si nu sunt asa precum ma prezinta aceasta doamna POPA MIHAELA alias michelle! Doamna de unde ma cunoasteti dumneavoastra asa de bine? Eu organizez concursuri de ani buni la care aui particpat fara modestie MII DE COPII si sute de cadre didactice.Nu am inselat pe nimeni!!!!Va rog sa scrieti daca ati primit diplomele! Pentru ca asa cum e scris in invitatie exista un colectiv care raspunde de concursuri ,peste 10 persoane,am avizul ISJ,CCD, nu sunt de capul meu!!!!! Da am fost plecata ,dar nu am fugit cu banii nimanui!Am fost plecata 3 luni din tara pentru ca nu mai aveam bani sa-mi platesc ratele si nu mai faceam fata !!!Am fost sa muncesc nu sa ma plimb!!!!Spuneti un alt neadevar "eu nu am dat licenta in februarie cum incercati sa induceti colegii in eroare !EU AM SUSTINUT TEZA DE LICENTA IN IUNIE 2010 ~~~Doamna nu inteleg ceva :DE CE ATI INTRAT CU CIZMELE IN VIATA MEA PARTICULARA CU CE DREPT?Da s-a intarziat cu diplomele, e edevarat ,dar am rugat colege din colectivul de organizare sa ridice diplomele de la semnat si sa le trimita,pe domnisoara GAGU CRISTINA de la Gradinita nr 37 Braila!!Si nu mai vorbiti de rau oamenii!!Am acelasi nr de telefon nu e nealocat! E o mica ,mare diferenta intre noi;eu am dat numele,adresa exacta si organizez alaturi de colege mele aceste activitati!!!E adevarat ca eu sunt calul de bataie si se vad rezultatele !!!Dumneavoatra semnati cu pseudonim si criticati oamenii!!!V-am trimis mesaje la care nu ati raspuns!!!!Va rog,sa va retractati afirmatiile pline de rautate!!!Un cadru didactic adevarat nu are un asemenea limbaj si nu invata elevii sa gandeasca atat de veninos si negativ !!!Scuze de vorbele cam dure ,dar ati incercat sa ma prezentati intr-o lumina nefavorabila!!!DE UNDE AVETI ATATA INVERSUNERE IMPOTRIVA UNUI OM PE CARE NU-L CUNOASTETI CU ADEVARAT!!!Sunt contrariata si perplexa ,mai ales ca sunt mai mare cu vreo 12 ani!!!!Eu va doresc tot binele din lume si va rog ceva :GANDITI POZITIV SI NU MAI JUDECATI ATAT DE ASPRU OAMENII!!!Lasati-L pe Bunul Dumnezeu sa judece ca el stie inima fiecaruia!!!Pacat ca sunteti inca tanara si aveti inca ani buni sa formati suflete de copii!Oare si pe ei tot asa ii educati????Va pup colegial si va urez sarbatori cu bine!!!

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 3 evenimente

«SEPTEMBRIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

67 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN