Şcoala cu
bune practici

68 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

CONCURS NATIONAL DESTINAT PRESCOLARILOR SI ELEVILOR

b.concursul este structurat pe sectiuni , astfel :

b.1. sectiunea « Micul antreprenor » este destinata prescolarilor si elevilor din clasele I – IV care pot participa cu desene , fotografii , colaje sau alte lucrari realizate prin diverse tehnici de lucru care sa ilustreze o activitate economica sau rezultatul acesteia.

b.2. sectiunea « Eu si economia ! » este destinata elevilor din clasele V – VIII care pot participa la una din cele trei subsectiuni ce le sunt adresate :

- subsectiunea ESEU care presupune elaborarea unei eseu de maxim o pagina in care sa fie descrisa o meserie/ocupatie ;

- subsectiunea POSTER care presupune realizarea unui poster care sa promoveze un produs , o marca sau o firma . Posterul poate fi realizat prin diverse tehnici de lucru (colaj,foto,pictura,grafica)

- subsectiunea FOTOGRAFIE ce presupune trimiterea unei fotografii care sa ilustreze o meserie de succes /o activitate economica. Concurenţii trebuie să fie proprietarii tuturor drepturilor asupra fotografiilor înscrise în concurs.Sunt acceptate şi prelucrările foto şi colajele care se încadrează în tema propusă de organizatori .

b.3. sectiunea « Universul afacerilor » este destinata elevilor din clasele IX – XII care pot participa la oricare din subsectiunile ce le sunt adresate :

- subsectiunea ESEU care presune elaborarea unui eseu de maxim doua pagini in care a elevul propune o solutie de rezolvare a unei probleme de natura economica din comunitatea in care traieste .

- subsectiunea MATERIAL PROMOTIONAL care presupune realizarea unor materiale de promovare a unei firme virtuale , marci sau produs . Se accepta oricare din materialele promotionale urmatoare : pliant de prezentare , calendar personalizat , semn de carte , carte de vizita , banner ,etc.

- subsectiunea PLAN DE AFACERI presupune elaborarea unei plan de afaceri in vederea deschiderii unui restaurant cu specific romanesc .

- subsectiunea PREZENTARE presupune elaborarea unei lucrari, realizată într-unul din programele Microsoft Office Power Point, Pro Show, Movie Maker şi altele asemănătoare cu tema « Drepturile consumatorilor » .

c. lucrarile vor fi trimise prin posta pana in data de 14 mai , pe numele PREDA ELIZA , pe adresa str. Decebal , nr. 2 B , localitatea Rosiorii de Vede , jud. Teleorman , cod postal 145100 . Plicul cu lucrarea/lucrarile va trebui sa contina fisa de inscriere ( anexa ) si un plic A 4 , timbrat ( timbru in valoare de 2 lei ) si autoadresat . Lucrarile de la subsectiunile FOTO , ESEU , PREZENTARE se vor trimite doar pe email pe adresa cariera_economic@yahoo.com

d.fisele de inscriere vor fi trimise obligatoriu si pe email pe adresa cariera_economic@yahoo.com

e. taxa de participare este de 15 lei pentru fiecare lucrare inscrisa in concurs si va fi achitata de cadrul didactic care a indrumat lucrarea .Taxa de participare va fi depusa in contul RO12RZBR0000060008772178 deschis la Raiffeisen Bank Sucursala Rosiorii de Vede , pe numele PREDA FLORINA , cu mentiunea ,,taxa concurs” .

f. un elev poate sa participe cu maxim 3 lucrari la oricare din subsectiunile ce i se adreseaza .

g. Se vor acorda premiul I , II , III si mentiuni pe fiecare subsectiune; se vor acorda ,de asemenea , diplome de participare .

h.informatii suplimentare pot fi solicitate pe adresa de email : cariera_economic@yahoo.com

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: lizana | 30.04.2011 21:11 | 1305 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 5 evenimente

«SEPTEMBRIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

71 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN