Şcoala cu
bune practici

62 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Concurs national ,,Imagini din copilăria mea" ,Ediţia a V-a

Perioadă înscriere: 30.11.-0001

Perioadă desfăşurare: 30.11.-0001

MINISTERUL EDUCAŢIEI,  CERCETĂRII, TINERETULUI ŞI SPORTULUI

INSPECTORATUL ŞCOLAR  AL JUDEŢULUI  OLT                 CASA CORPULUI DIDACTIC OLT

ŞCOALA CU CLASELE I-VIII ,,CONSTANTIN BRÂNCOVEANU” SLATINA

INVITAŢIE

Vă informăm că la Şcoala cu clasele I-VIII „Constantin Brâncoveanu” Slatina se organizează  Concursul naţional de creaţie literară  şi creaţie plastică „Imagini din copilăria mea”  (ediţia a V-a), concurs cu tematică privitoare la drepturile copilului. El se adresează elevilor din clasele I-VIII  şi preşcolarilor din grupa pregătitoare din toate unităţile şcolare din ţară.

Secţiuni: Creaţie literară – clasele I-VIII

Creaţie plastică - grupa pregătitoare şi clasele I-VIII

Creaţiile literare—compuneri, poezii, eseuri şi creaţiile plastice---desene, picturi, afişe, colaje vor fi trimise la următoarea adresă: Şcoala cu clasele I-VIII ,,Constantin Brâncoveanu”, str. Plevnei, nr. 7, loc. Slatina, jud. Olt, cod poştal 230058, în perioada 10-21 decembrie 2010.

La secţiunea Creaţii literare se va trimite un exemplar scris de mână, semnat pe spatele lucrării (nume, prenume elev, clasa, şcoala, localitatea,  numele cadrului didactic îndrumător).

Lucrările plastice vor fi realizate în tehnică de lucru la alegere, pe suport de format A4, semnate cu majuscule pe spatele lucrării ( nume, prenume elev, clasa, şcoala, localitatea, titlul lucrării, numele cadrului didactic îndrumător).

Se vor trimite numai lucrări care abordează tematica drepturilor copilului.

Creaţiile copiilor la ambele secţiuni ale concursului vor fi evaluate pe bază de punctaj de la 0 la 100 de puncte, pe clase. Premiile vor consta în diplome, nu se acordă premii în bani sau obiecte.. Diplomele vor fi expediate în perioada 15-25 februarie 2011 pe adresele indicate.

Se vor acorda  Premii Speciale de către Institutul Român pentru Drepturile Omului.

Cheltuielile de organizare  vor fi suportate de către participanţi: odată cu expedierea lucrărilor se va trimite în plicul ce conţine lucrările suma de 3 lei RON pentru fiecare lucrare si un plic A4 autoadresat si timbrat corespunzător (cu timbre în valoare de 3 lei).

Un elev poate trimite câte o singură lucrare pentru fiecare secţiune, un cadru didactic poate trimite lucrările a cel mult  cinci elevi ai săi la fiecare secţiune.

Împreună cu lucrările pentru concurs se va trimite în plic şi o fişă de înscriere completată cu datele de identificare ale copiilor (nume şi prenume, clasa, şcoala, localitatea, judeţul, numele cadrului didactic îndrumător, titlul lucrării, adresa de e-mail a îndrumătorului).

Participarea la concurs presupune acordul cu cele menţionate mai sus.

Aşteptăm cu drag participarea dumneavoastră!

Director ,

Prof. Luza Ghimfus

Interes general | Toate disciplinele | Evenimente

Propus de: learner | 25.11.2010 21:27 | 2038 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Parentingul reactiv

Echilibrul emotional

Comentarii (2)

0 0

08.12.2010 20:35 maria_mocriciuc

Cum putem afla daca acest concurs este inscris in calendarul activitatilor extrascolare aprobat de Ministerul Educatiei?

0 0

09.12.2010 19:18 learner - Autor

Proiectul este trimis la Minister pentru a fi inclus in CAE 2011. Toate cele 4 editii anterioare au fost aprobate in anii trecuti, asa ca speram sa fie si editia de anul acesta.

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 16 evenimente

«AUGUST 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

62 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN