Şcoala cu
bune practici

62 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Concurs national Picteaza cu mine!

Perioadă înscriere: 30.11.-0001

Perioadă desfăşurare: 30.11.-0001

Participanţi: de la 3 la 10 ani.
Perioada de desfăşurare a concursului: 24 ianuarie - 24 februarie 2011

Organizatori: Palas Iasi si http://picturapentrucopii.blogspot.com
Condiţii de participare:
- realizaţi un peisaj de iarnă (de preferat inspirate din postările mele) în orice tehnică şi cu orice material 
- trimiteţi lucrarea scanată sau fotografiată + o fotografie din timpul activităţii (să se vadă mânuţele copilului, nu neapărat chipul) la adresa de mail: picturapentrucopii@gmail.com
- alegeţi trei dintre activităţile de pe blog şi motivaţi în comentariu de ce v-au plăcut (comentariile sunt moderate, deci vor apare după maxim o zi)

PREMII:
- 30 de cărţi de colorat Oraşul prinde viaţă

- 150 de mărţişoare unicat

- 3 pachete cu băuturi răcoritoare

- 2 blocuri desen Canson + 2 pachete kit pentru activităţi creative

Regulament de desfăşurare a concursului:
participanţii expediază pe mailul: picturapentrucopii@gmail.com lucrările, care în scurt timp vor fi postate pe blog în pagina CONCURS
- participanţii aleg trei dintre activităţile de pe blog şi scriu în comentariu (comentariile sunt moderate, deci vor apare după maxim o zi) de le vă place
- primii 30 de participanţi care trimit lucrări la concurs (plus fotografia din timpul lucrului) şi adaugă comentariile vor primi câte o carte de colorat
- toţi participanţii vor primi pe mail diplome de participare
- educatoarele care trimit lucrările copiilor vor primi deasemeni o diplomă de participare
- primii doi participanţi care trimit cele mai multe lucrări (topul participanţilor va fi vizibil în pagina de concurs) primesc un set format din - 1 bloc desen Canson + 1 pachet kit pentru activităţi creative
- trei dintre participanţii din Iaşi vor primi prin tragere la sorţi pachetul cu băuturi răcoritoare (acesta va fi înmânat personal)
- concursul începe pe 24 ianuarie ora 15.00 şi se finalizează pe 24 februarie ora 20.00
- la concurs pot participa mai mulţi membri ai familiei, dacă se încadrează în limita de vârstă a concursului
- pot participa şi copiii cu domiciliul în străinătate, cu condiţia ca expedierea premiului să se facă la o adresă din România
- diplomele şi premiile vor fi expediate în maxim 30 de zile de la finalizarea concursului.

Propus de: adriiany | 25.01.2011 12:57 | 3012 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (1)

0 0

06.03.2011 09:40 adriiany - Autor

Încheiem astăzi Concursul Pictează cu mine!

Au răspuns provocării de a picta un tablou de iarnă 138 de copii din 20 de şcoli şi grădiniţe, îndrumaţi cu seriozitate, pasiune şi încredere de cadre didactice sau părinţi.
Mulţumesc în acest sens cadrelor didactice de la şcolile şi grădiniţele participante: Grădiniţa Blahnita de Sus, Com. Sacelu-Gorj, Grădiniţa nr. 191, sect. 3 Bucuresti, Grăd. Voinicel, Zalău – Sălaj, Grădiniţa P.N. Podu Iloaiei-Iaşi, Grădiniţa Mălăeşti, Gropniţa-Iaşi, Grădiniţa Prichindelul Hunedoara, G.P.N. Vinerea, Cugir, jud. Alba, Grădiniţa Rădineşti, comuna Dănciuleşti-Gorj, Sc cu clasele I-VIII Cordun, Neamt, Sc. cu cl. I-VIII nr. 2 Roman, Neamt, Gradinita Pinocchio Brasov, Grădiniţa nr. 7 Motru, Gorj, Scoala cu clasele I-VIII Batrani, Prahova, Scoala cu clasele I-VIII nr..1 Telega, jud. Prahova, Şc. nr. 23 Craiova – Dolj, Grădiniţa PN Burduca-Dragodana, Dâmboviţa, Şcoala Hăneşti-Botoşani, Şcoala Proselnici, Miroslava-Iaşi.

Blogul Activităţi creative pentru copii a devenit astfel o adevărată galerie de artă, un spaţiu de găzduire virtuală a operelor celor mai isteţi şi talentaţi copii.
O adevărată provocare a fost participarea la Topul participanţilor, un top pentru care au muncit cu greu şi spirit de competiţie: Daria, Dominic şi Andrei. Copii, aţi dat dovadă de mult talent şi dăruire atât voi, cât şi părinţii şi educatorii voştri. Finalul a fost aşa cum aş fi dorit urmărind competiţia voatră Daria Mihalache (grupa mică Burduca Dâmboviţa) a câştigat premiul I împreună cu Andrei Huţanu (grupa mijlocie, Iaşi) ambii cu 18 lucrări, urmaţi elegant de Dan Dominic Staicu (clasa a II-a, Craiova) premiul II cu 16 lucrări.
Premiile pe care deja vi le-am expediat prin poştă sunt simbolice comparativ cu efortul depus, dar conţin o nouă provocare de a picta sau desena. Sunt convinsă că în câteva zile voi primi pe email fotografii cu mărţişoarele şi felicitările realizate cu ajutorul materialelor trimise!
Premiile pentru primii 30 de înscrişi în concurs au fost deja expediate către toţi participanţii. Să oferiţi mărţişoarele cu generozitate şi să coloraţi cărţile cu atenţie!
Cele trei premii constând în 2 buc suc de 2,5 l merg spre ieşenii: Antonia Tănase, Andrei Huţanu şi copiii participanţi la concurs de la Şcoala Proselnici, Miroslava-Iaşi (doamna învăţătoare fiind din Iaşi o să transporte sucul până la copii).
Un premiu special pentru încurajare (constând în 30 de mărţişoare) a fost expediat către grupa Licuricii de la Gradiniţa PN Podu Iloaiei.

Mulţumesc sponsorului acestui concurs:
Palas Iaşi, care ne-a oferit 30 de cărţi de colorat şi 6 sticle de 2.5 l Fanta.

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 15 evenimente

«AUGUST 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

57 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN