Şcoala cu
bune practici

68 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

CONCURS SPORTIV

În ziua de 18 aprilie 2016, Liceul” Ștefan D. Luchian”, va organiza prima ediție județeană, a concursului sportiv Cupa ,,Ștefan D. Luchian” Ștefănești. Fişa de înscriere și acordul de parteneriat completat în două exemplare se vor trimite prin poştă până la data de 25 martie 2016, pe adresa: LICEUL ,,Ștefan D. Luchian” Ștefănești, Orașul Ștefănești, Județul Botosani, cod postal 717385, cu specificația pentru concursul sportiv ,,Ștefan D. Luchian” Ștefănești. Date de contact-coordonator proiect: Prof. Vaipan Raluca ( Liceul ,,Ștefan D. Luchian” Ștefănești) - 0754631186, e-mail ralucamerticariu@yahoo.com

Nume proiect: Cupa ,,Ștefan D. Luchian” Ștefănești

Organizatori: Inspectoratul Școlar al Județului Botoșani, Casa Corpului Didactic Botoșani, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Botoșani, Primăria Orașului Ștefănești, Liceul ,,Demostene Botez” Trușești, Școala Gimnazială Nr. 1 Mihălășeni,

Condiţii de participare: CONCURSUL SE ADRESEAZĂ ELEVILOR DE GIMNAZIU ȘI LICEU. FIECARE ȘCOALĂ PARTICIPANTĂ, POATE PARTICIPA CU UN NUMĂR MAXIM DE 3 ELEVI PE PROBĂ, DOAR LA PROBA DE ȘAH SE PARTICIPĂ CU UN SINGUR ELEV.

Perioadă înscriere: 01.03.2016 - 25.03.2016

Perioadă desfăşurare: 18.04.2016

Gup țintă: Elevii claselor V-XII, cadre didactice din învățământul gimnazial, liceal și părinți.

Beneficiari direcți: elevii și cadrele didactice participante

Beneficiari indirecți: Părinții, comunitatea locala

Activități/ Probe din cadrul concursului:

Elevii claselor V-VIII, vor participa la 4 probe (Sărituri cu coarda, Ștafeta, Trage Sfoara și Șah, iar elevii claselor IX –XII, vor participa la 5 probe ( Sckandenberg, Sărituri la groapa cu nisip, Aruncarea greutății, Darts și Flotări).

DESCRIEREA ACTIVITATILOR:

- Săriturile cu coardă se vor executa în formație de 10 participanți, sărituri succesive cu ambele picioare iar câștigător va fi cel (cea) care va rezista cel mai mult timp.

-  Proba de Skandenberg, meciul va fi arbitrat de doi profesori, bandajele pentru încheieturi și cot sunt interzise, pentru evitarea alunecării palmelor se poate folosi pudră sau praf de cretă.

- Pentru probele Șah, Săritură la groapa cu nisip și Aruncarea greutății se va aplica regulamentul Competițiilor Școlare, conform regulamentului O.N.S.S.

- La proba de Darts se va aplica regulamentul ,,JOCUL ÎN JURUL CEASULUI – trebuie să aruncați  și să țintiți  fiecare număr, de exemplu 1, 2, 3, 4 până la 15 . Câștigă cel care nimerește toate numerele în ordine.

- Flotări, la aceasta probă se vor face formații de lucru de câte 10 participanți și se vor executa din forță. (Ex. la nr.1 se duce pieptul spre sol, la nr.2 se ridică corpul etc.). Cei (cele) care nu execută corect vor fi eliminați(e) printr-o atingere cu mâna pe umăr.

- Ștafetă, startul și sosirea din/în competiție vor fi amenajate în curtea liceului, accesul pe aleile unde se va desfășura competiția fiind restricționat. Distanța va fi de 600m, împărțită la 3 participanți ( fiecare va parcurge 200m și va preda ștafeta următorului coechiper). Câștigă echipa care scoate cel mai puțin timp.

- Trage sfoara. Fiecare grupă formată din două echipe vor avea 3 reprize, câștigătoare va fi echipa care va câștiga două reprize (echipă formată din 3 elevi)

Fișa de înscriere și acordul de parteneriat se vor găsi pe site-ul școlii www.liceul-stefanesti.ro ( anexa 1, anexa 2)

PARTICIPAREA SE FACE ÎN MOD DIRECT ȘI ESTE GRATUITĂ.

 

Interes general | Toate disciplinele | Evenimente

Propus de: vaipanciprian | 20.02.2016 10:57 | 1631 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 3 evenimente

«SEPTEMBRIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

71 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN