Şcoala cu
bune practici

62 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Concursul interjudețean “Misterele Terrei, între mit şi realitate“, ediția a IV-a

I.S.J. Vâlcea, C.C.D. Vâlcea şi Grupul Şcolar Ferdinand I Rm. Vâlcea, vă invită să participaţi la concursul interjudețean “Misterele Terrei, între mit şi realitate “ ediţia a IV-a, care se va desfăşura în data de 8 decembrie 2012 începând cu orele 9 la Grup Şcolar Ferdinand I Rm. Vâlcea. Proiectul este adresat elevilor claselor V- VIII, indiferent de profilul liceului, și claselor IX-XII de la filiera tehnologică indiferent de profil, având ca modalităţi de realizare creaţii literare, creaţii artistice, referate ştiinţifice, prezentate clasic sau în format electronic.

Nume proiect: Concursul interjudețean “Misterele Terrei, între mit şi realitate“, ediția a IV-a

Organizatori: I.S.J. Vâlcea, C.C.D. Vâlcea, Grup Școlar "Ferdinand I" Rm. Vâlcea

Condiţii de participare: Participarea este obligatorie pentru elevii din județul Vâlcea. Elevii din alte județe care nu se pot prezenta din motive obiective, pot participa doar la secțiunea online a concursului. Un cadru didactic nu poate participa cu mai mult de patru elevi

Perioadă înscriere: 30.10.2012 - 05.12.2012

Perioadă desfăşurare: 08.12.2012

I.S.J. Vâlcea, C.C.D. Vâlcea şi Grupul Şcolar Ferdinand I Rm. Vâlcea, vă invită să participaţi la concursul interjudețean “Misterele Terrei, între mit şi realitate “ ediţia a IV-a, care se va desfăşura în data de 8 decembrie 2012 începând cu orele 9 la Grup Şcolar Ferdinand I Rm. Vâlcea.


Proiectul este adresat elevilor claselor V- VIII, indiferent de profilul liceului,   și claselor IX-XII de la filiera tehnologică indiferent de profil, având ca modalităţi de realizare creaţii literare, creaţii artistice, referate ştiinţifice, prezentate clasic sau în format electronic.

Concursul se va desfăşura pe următoarele secţiuni:
1. Creaţie literară (eseu de maxim 500 de cuvinte, poezie, proză scurtă, etc.)
2. Arte plastice - fotografie
3. Prezentări în format electronic (prezentări PowerPoint, blog-uri, site-uri, filme de scurt metraj, etc.)
4. Referate ştiinţifice
5. Secțiunea online a elevilor din alte județe (secţiunea online exclude artele plastice).

Participarea este obligatorie pentru elevii din județul Vâlcea. Elevii din alte județe care nu se pot prezenta din motive obiective, pot participa doar la secțiunea online a concursului.
Un cadru didactic nu poate participa cu mai mult de patru elevi, maximum doi elevi la aceeași subsecțiune. Un elev nu poate participa decât la o singură secţiune, cu o singură lucrare.
Nu se percepe taxă de participare pentru elevi!

Cadrele didactice care doresc să înscrie elevi în concurs vor trimite acordul de parteneriat precum și tabelul cu elevii participanți, înregistrate la școala de proveniență a candidaților (le găsiți în fișierul atașat), într-un plic care va conține un alt plic autoadresat  timbrat corespunzător, pentru a primi diplomele elevilor/îndrumătorilor.

Destinatar: VĂDUVA MĂDĂLINA
Adresa de expediere: Str. Calea lui Traian nr. 144, Bl. 4, Sc. B, ap. 9, Rm. Vâlcea, jud. Vâlcea, cod 240112

Informaţii suplimentare sunt disponibile la adresa  http://gsferdinand.ro/index.php?option=com_content&view=category&id=66&Itemid=94 sau prin email la adresa misterele_terrei@yahoo.com.

Interes general | Toate disciplinele | Evenimente

Propus de: florin_o | 30.10.2012 13:37 | 1527 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Parentingul reactiv

Echilibrul emotional

Comentarii (1)

0 0

24.11.2012 19:18 florin_o - Autor

Concursul "Misterele Terrei, între mit și realitate" se reprogramează în data de 15 decembrie 2012, întrucât liceul nostru va fi centru de votare. Înscrierile se prelungesc până pe data de 12 decembrie inclusiv.

Vă invităm să participați și la simpozionul cu aceeași tematică, detalii le găsiți la aceeași adresă.

Organizatorii

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 15 evenimente

«AUGUST 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

56 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN