Şcoala cu
bune practici

62 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Concursul Național Știința & Tehnica altfel

Concursul Național Știința & Tehnica altfel aflat la a V-a ediție își propune să valorifice experiențele de învățare din școala modernă și are secțiunile: A. Inovație și Creativitate (realizarea de Machete funcționale, Hărți sau scheme, Mulaje, Sondaje de opinie, materiale didactice etc.) B. Exemple de bună practică în abordarea disciplinelor prin realizarea de proiecte și experimente; Lecții interactive (proiectare, soft didactic, auxiliare) Lucrările vor fi evaluate de către un juriu competent, conform criteriilor de evaluare propuse.

Nume proiect: Concursul Național Știința & Tehnica altfel

Organizatori: Colegiul Național „Roman Vodă” localitatea Roman, judeţul Neamț PARTENERI:  Inspectoratul Şcolar Judeţean Neamţ  Casa Corpului Didactic Neamţ  Primăria Roman  Asociația ”Mușatinii” Roman  Asociaţia „Citadela co

Condiţii de participare: Nu se percep taxe de participare Lucrările pot fi prezentate direct sau indirect. Se acordă pentru fiecare secțiune câte un premiu I, II și III, precum și mențiuni în conformitate cu regulamentul de organizare a concursurilor. Se vor acorda dip

Perioadă înscriere: 02.03.2016 - 15.04.2016

Perioadă desfăşurare: 16.04.2016 - 30.06.2016

Lucrările pot fi trimise de către profesori sau elevi sub îndrumarea profesorilor.

Pentru secțiunea A: Lucrările trebuie să abordeze conform tematicii realizarea de Machete funcționale,  Hărți sau scheme, Mulaje,  Sondaje de opinie sau alte aplicații și experimente pentru toate disciplinele studiate. Materialul va descrie importanța experimentului sau obiectului realizat, cunoștințele valorificate și etapele de realizare (fișa tehnologică) precum și funcționalitatea lor. Vor fi prezentate imagini ale produsului realizat pe faze de execuție, iar în măsura în care produsul poate fi transportat pentru expunere poate fi expediat pe adresa: Colegiul Național «Roman Vodă» Roman, str. Mihai Eminescu Nr. 4, telefon 0233740290 cu specificarea pentru Concursul Știința & Tehnica altfel. 
Pentru secțiunea B: destinată profesorilor, se pot propune proiecte interactive, softuri didactice sau auxiliare și ghiduri pentru aplicații practice, exemple de bună practică. Va fi făcută și o mică descriere (rezumat) pentru materialul prezentat. Documentul de prezentare al produsului realizat poate avea legături către filme sau alte documente.

Înscrierea se face prin completarea fișei de înscriere atașată și se expediază pe adresa stiintatehnicaaltfel@yahoo.com sau mihaela64us@yahoo.com

Pentru a promova abordarea interdisciplinară a învățământului, cadrele didactice participante sau care îndrumă elevii, vor prezenta în cadrul consiliului profesoral sau al cercului pedagogic pentru disciplina la care predă, o informare asupra materialului prezentat în cadrul concursului, accentuând necesitatea abordării interdisciplinare a disciplinelor pe care le studiază elevii. Activitatea de diseminare se face până la data 30. 06. 2016.

Interes general | Toate disciplinele | Evenimente

Propus de: mihmun | 20.02.2016 11:03 | 762 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Parentingul reactiv

Echilibrul emotional

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 15 evenimente

«AUGUST 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Vocea profesorilor

Ce întrebări i-aţi pune unui specialist în predarea-învăţarea-evaluarea online? Echipa Didactic va obţine răspunsurile pentru dvs!

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

54 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN