Şcoala cu
bune practici

52 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

CONCURSUL Pictează cu mine ghiocei!

Perioadă înscriere: 30.11.-0001

Perioadă desfăşurare: 30.11.-0001

CONCURSUL Pictează cu mine ghiocei! organizat de Media Service Zawada si http://picturapentrucopii.blogspot.com

Participanţi: de la 3 la 10 ani.
Perioada de desfăşurare a concursului: 6 martie – 26 martie 2011

Modul de desfăşurare:
- realizaţi GHIOCEI, în orice tehnică şi cu orice material 
- prezentaţi pe scurt modul de realizare al ghiocelului, scanaţi sau fotografiaţi lucrarea + una sau două fotografii din timpul activităţii (să se vadă mânuţele copilului, nu neapărat chipul) la adresa de mail: picturapentrucopii@gmail.com
Reguli:
- trimiteţi lucrări realizate integral de copil; 
- când expediaţi lucrări ale mai multor copii încercaţi să diversificaţi modul de realizare a lucrărilor pentru a evita situaţia de a expune 30 de ghiocei identici;
- un copil poate participa la concurs doar cu o singură lucrare;
- lăsaţi copii să lucreze liber, vom aprecia fiecare lucrare pentru nivelul de vârstă al copilului;
- fiecare document doc sau jpg expediat va avea numele copilului participant. Dacă puteţi cola cele două-trei fotografii, conform concursului anterior, ar ajuta postarea cât mai rapidă a lucrărilor.
PREMII:
- 5 pachete a câte 5 cărţi fiecare (în total 25 de cărţi) din colecţia Fifi şi Floricelele oferite de Media Service Zawada
- 1 pachet activităţi creative (1 bloc desen, 1 cutie acuarela Pelikan şi 1 kit felicitări de Paşte) oferit de http://picturapentrucopii.blogspot.com
- fiecare participant copil sau cadru didactic va primi pe email o diplomă de participare.
Modalitatea de acordare a premiilor: jurizare
Juriul este format din:
Fiecare lucrare va fi notată de fiecare membru al juriului de la 1 la 10. Vom nota creativitatea, originalitatea şi acurateţea lucrării.
Premiile vor fi expediate prin colet poştal pe teritoriul României (participanţii din străinătate pot oferi o adresă din România) o singură dată, dacă acesta nu este ridicat în timp util şi returnat, câştigătorul va trebui să plătească contavaloarea noii livrări. Câştigătorul concursului ne va trimite adresa de livrare a premiului în maximum 7 zile de la publicarea câştigătorilor.
Vă doresc succes şi aştept cu drag lucrările voastre!

Propus de: adriiany | 06.03.2011 09:38 | 2082 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Parentingul constient

Comunicarea parinte - copil

Comentarii (1)

0 0

31.03.2011 16:54 adriiany - Autor

Aţi răspuns cu mare seriozitate provocării de a realiza ghiocei şi de a-i înscrie în concursul organizat pe blogul Activităţi creative pentru copii. Au trimis ghiocei 150 de copii, dar cei care nu au avut fotografii din timpul lucrului nu au fost înscrişi în concurs. Cu sau fără supărare, trebuie să ne respectăm pe noi şi pe copii noştri, creând o competiţie corectă, nu înscriind în concurs copii cu creionul în mână în faţa unei lucrări realizate în acuarela (este doar un exemplu nefericit!). Sunt convinsă că anul viitor veţi reveni cu mare drag în galeria acestui concurs şi veţi găsi noi modalităţi reale de a realiza ghiocei la clasă sau acasă. M-au surprins în mod plăcut colajele pe care le-aţi realizat cu diferite materiale stimulând creativitatea copiilor la un nivel maxim. Picturile copiilor în diverse tehnici (cu buretele, ştampilare, dactilopictură ş.a.) denotă faptul că gingaşul ghiocel alb se poate picta la fel de uşor ca orice alt lucru... Închei aici prin a multumi cadrelor didactice şi părinţilor pentru efortul de a lucra cu copiii, de a-i fotografia şi de a trimite fotografiile pentru concurs în timp util.
La concursul Pictează cu mine ghiocei au fost înscrişi 126 de copii din 20 de şcoli şi grădiniţe din ţară - Gradinita Nr. 15 Sibiu, Grăd. nr. 9 Braşov, Grăd. P.P. nr. 29 Iaşi, Grădiniţa nr. 1, Cisnădie, Grăd P.P. nr. 12 Iaşi, Sibiu, Grădiniţa "Domino Servite", Voiteg Timiş, Structura de grupe de prescolari Magurele, Ilfov, Grădiniţa P.N. Podu Iloaiei-Iaşi, Grădiniţa Mălăeşti, Gropniţa-Iaşi, G.P.N. Vinerea, Cugir, jud. Alba, Grădiniţa Rădineşti, comuna Dănciuleşti-Gorj, Gradinita Pinocchio Brasov, Grădiniţa PN Burduca-Dragodana, Dâmboviţa, Şcoala "Dimitrie Anghel" Cornesti-Proselnici-Miroslava-Iasi, Scoala cu cl. I-VIII Durnesti/jud. Botosani, Liceul Teoretic Petofi Sandor Săcueni-Bihor, Colegiul National de Informatica Traian Lalescu, Structura Școala Generală Nr. 2, Hunedoara, Şcoala Domino Servite, Voiteg, Timiş, Şcoala Brătuleni-Iaşi.

Blogul Activităţi creative pentru copii a devenit o adevărată galerie de artă, pe a cărei simeze aţi aşezat cu pasiune ghiocei realizaţi în diverse tehnici şi cu diverse materiale. Munca voastră şi a celor care v-au îndrumat s-a văzut, iar juriului i-a revenit dificila sarcină de a alege marii premianţi. Mulţumesc Alinei de la Media Service Zawada şi Anielei de la Activităţi Copii pentru jurizare! Promit ca la următoarele concursuri să fiu mai convingătoare cu sponsorii astfel încât numărul câştigătorilor în premii materiale să crească de la ediţie la ediţie!
Rog câştigătorii premiului I să trimită repede pe email adresa unde doresc să fie livrat premiul. Premiile vor fi expediate pe cheltuiala mea o singură dată şi vor fi expediate ca şi colet poştal prin Poşta Română. Primii cinci câştigători (participanţii nr. 105, 100, 78, 62 şi 4) vor primi setul de cărţi Fifi şi floricelele de la Media Service Zawada şi participantul nr. 37 va primi premiul oferit de mine (acuarela Pelikan, blocul de desen şi setul pentru felicitări de Paşte). Diplomele vă vor fi expediate pe mail în termen de 30 de zile!

Premiul I

105. Crişan Alexandru
clasa I F de la Colegiul National de Informatica Traian Lalescu, Structura Școala Generală Nr. 2, Hunedoara
100. Iftime David Ioan, Şcoala Brătuleni - Iaşi, Clasa a III-a
78. Cocea Andrada, 5 ani, Bacau
62. Vlad Popa, 5 ani, Grădinita nr. 15 Sibiu
4. Apostolache Cosmina, 6 ani, Grăd. P.P. nr. 29 Iaşi
37. Tătaru Eliza, 10 ani, Şcoala "Dimitrie Anghel" Cornesti-Proselnici-Miroslava-Iasi

Premiul II
126. Anitei Stefan- Alexandru (9ani), Scoala cu cl. I-VIII Durnesti/ jud. Botosani
115. Joiţa Adina Loredana, grupa mare, Grădiniţa Rădineşti, com. Dănciuleşti, jud. Gorj
75. Simona Palumbo, 7 ani, Şcoala Domino Servite, Voiteg, Timiş
89. Nichita Rebeca, Grădiniţa nr. 1, Cisnădie, Sibiu
57. Theodor Ungureanu, 4 ani, Gradinita: Pinocchio Brasov
45. Matei Sîrghie, Podu Iloaiei, Iaşi

Premiul III
88. Cristina Sircu, 6 ani, Eforie Nord
46. Mihalache Daria, Burduca Dambovita
77. Lucrare colectiva, grupa mare Albinutele, GPN Vinerea
74. Gabriela Maria Besenszky, 10 ani, elevă în clasa a III-a.
114. Joiţa Alina Cristina, grupa mare,Grădiniţa Rădineşti, com. Dănciuleşti, jud. Gorj
38. Lucrare colectivă Şcoala Domino Servitute (elevii Ciucioi Rebeca- 8 ani, Chiş Simon -8 ani, Palumbo Sergio -8 ani, Pîrvu Samuel -8 ani, Chiş Luca -10 ani. Peptan David -10 ani), Voiteg, Timiş

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 17 evenimente

«IULIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

3 voturi | 0 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN