Şcoala cu
bune practici

62 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Concursul și simpozionul național “Misterele Terrei, între mit şi realitate“, ediția a V-a

I.S.J. Vâlcea, C.C.D. Vâlcea şi Liceul Tehnologic Ferdinand I Rm. Vâlcea, vă invită să participaţi la simpozionul și concursul național “Misterele Terrei, între mit şi realitate “ ediţia a V-a, care se va desfăşura în data de 7 aprilie 2014 începând cu orele 9 la Liceul Tehnologic Ferdinand I Rm. Vâlcea. Proiectul este adresat tuturor cadrelor didactice, precum și elevilor claselor V- VIII, indiferent de profilul liceului, și claselor IX-XII de la filiera tehnologică indiferent de profil, având ca modalităţi de realizare creaţii literare, creaţii artistice, referate ştiinţifice, prezentate clasic sau în format electronic.

Nume proiect: Concursul și simpozionul național “Misterele Terrei, între mit şi realitate“, ediția a V-a

Organizatori: I.S.J. Vâlcea, C.C.D. Vâlcea, Liceul Tehnologic "Ferdinand I" Rm. Vâlcea

Condiţii de participare: Participarea la concurs este obligatorie pentru elevii din județul Vâlcea. Elevii din alte județe care nu se pot prezenta din motive obiective, pot participa doar la secțiunea online a concursului. Un cadru didactic nu poate participa cu mai mult de p

Perioadă înscriere: 12.03.2014 - 04.04.2014

Perioadă desfăşurare: 07.04.2014

I.S.J. Vâlcea, C.C.D. Vâlcea şi  Liceul Tehnologic Ferdinand I Rm. Vâlcea, vă invită să participaţi la simpozionul și concursul național “Misterele Terrei, între mit şi realitate “ ediţia a V-a, care se va desfăşura în data de 7 aprilie 2014 începând cu orele 9 la Liceul Tehnologic Ferdinand I Rm. Vâlcea.

Proiectul este adresat tuturor cadrelor didactice, precum și elevilor claselor V- VIII, indiferent de profilul liceului, și claselor IX-XII de la filiera tehnologică indiferent de profil, având ca modalităţi de realizare creaţii literare, creaţii artistice, referate ştiinţifice, prezentate clasic sau în format electronic.

Lucrările ştiinţifice prezentate de cadrele didactice vor fi publicate în revista simpozionului înregistrată cu ISSN 2069 - 8127. Se vor achita doar cheltuielile de tipărire a revistei și a diplomei de participare - 25 lei pentru cei ce ridică personal materialele, respectiv 30 lei pentru cei ce doresc expedierea prin poștă a acestora.

Concursul se va desfăşura pe următoarele secţiuni:1. Creaţie literară (eseu de maxim 500 de cuvinte, poezie, proză scurtă, etc.)2. Arte plastice - fotografie3. Prezentări în format electronic (prezentări PowerPoint, blog-uri, site-uri, filme de scurt metraj, etc.)4. Referate ştiinţifice5. Secțiunea online a elevilor din alte județe (secţiunea online exclude artele plastice).


Participarea este obligatorie pentru elevii din județul Vâlcea. Elevii din alte județe care nu se pot prezenta din motive obiective, pot participa doar la secțiunea online a concursului. Un cadru didactic nu poate participa cu mai mult de patru elevi, maximum doi elevi la aceeași subsecțiune. Un elev nu poate participa decât la o singură secţiune, cu o singură lucrare.

Cadrele didactice care nu doresc să participe la simpozion, ci doar să înscrie elevi în concurs vor trimite la adresa de mai jos  acordul de parteneriat precum și  tabelul cu elevii participanți înregistrate la școala de proveniență a candidaților (le găsiți în fișierul atașat), într-un plic care va conține un alt plic autoadresat  timbrat corespunzător, pentru a primi diplomele de participare sau de premiere a elevilor/îndrumătorilor. În interiorul plicului se vor pune 1,5 lei pentru fiecare elev participant (costul tipăririi diplomelor).

Cadrele didactice care participă la simpozion, indiferent dacă doresc sau nu să înscrie elevi în concurs, vor trimite la adresa de email misterele_terrei@yahoo.com documentele scanate color: acordul de parteneriat și  chitanța de plată a taxei (detaliile contului în atașament), fișa de înscriere la simpozion,  tabelul scanat cu elevii participanți (le găsiți în fișierul atașat).

Cadrele didactice ce participă la simpozion nu mai achită diplomele de participare/premiere a elevilor.

 

Destinatar: OCHIA MĂDĂLINA Adresa de expediere: Str. Calea lui Traian nr. 144, Bl. 4, Sc. B, ap. 9, Rm. Vâlcea, jud. Vâlcea, cod 240112

Informaţii suplimentare sunt disponibile la adresa  http://gsferdinand.ro/index.php/concursul-misterele-terrei  sau prin email la adresa misterele_terrei@yahoo.com.

Interes general | Toate disciplinele | Evenimente

Propus de: florin_o | 12.03.2014 23:52 | 1333 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Parentingul reactiv

Echilibrul emotional

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 15 evenimente

«AUGUST 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

56 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN