Şcoala cu
bune practici

68 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Concursul “SuntParinte.ro te trimite în tabără” s-a încheiat! Iată lista câștigătorilor

Ați creat Grupul Clasei și ați comunicat notele, temele, documentele de interes, planificările și anunțurile de la clasă, ați zâmbit împărțind cu părinții fotografiile de la serbări sau activitățile speciale. Este vremea ca acest lucru să fie răsplătit!

Concursul “SuntParinte.ro te trimite în tabără”s-a încheiat! Un profesor va pleca la vară, alături de clasa lui, într-o tabără de 7 zile organizată la poalele Muntelui Ceahlău, în oraşul Bicaz. Grupul a fost ales prin tragere la sorți dintre toate Grupurile Clasei ACTIVE (create în timpul concursului sau înainte) în perioada 2 aprilie – 30 mai.

Tabăra "ENGLISH IS FUN... TASTIC!!!" include cazarea și 3 mese zilnice pentru dascăl și întreaga clasă, cursuri de limba engleză cu profesori tineri din Marea Britanie, 3 excursii gratuite și multe alte activități. Aceasta este organizată și oferită de CENTRUL EDUCAȚIONAL "ALPHARD":

Telefon: 0740 999 992

Email: andreeasclub@yahoo.com

Web: www.andreeasclub.ro

Vedeți filmarea extragerii câștigătorului la concursul SuntParinte.ro te trimite în tabără

Grupul câștigător este Clasa a II-a C din Școala Gimnazială nr.22 “Dimitrie Cantemir” din Galați! Felicitări și distracție plăcută în tabăra "English is FUN...tastic" (25-31 august 2014)!

 

Celelalte 3 premii, constând în produse educaționale Intuitext la alegere, au fost câștigate de către cele mai active grupuri (cu cele mai multe postări/activități):

  • Grupul Clasa Albinuta Maya – Colegiul National “Fratii Buzesti” (Craiova): Premiul I (15 produse + Ghidul invatatorului) , grup creat de Costache Oana-Roxana, profesor pentru invatamant primar
  • Grupul Clasa a IX-a A – Liceul “Stefan Voda” (Stefan Voda): Premiul II (10 produse), grup creat de Rodica Turcan, profesor pentru invatamantul gimnazial, profesor de istorie
  • Grupul Simultan – Scoala Primara Predesti (Predesti): Premiul III (5 produse), grup creat de Stefan Cristina Alina, profesor invatamant primar si Zamfir Aura-Elena, invatator

 

Câștigătorii vor fi contactați prin e-mail în cel mai scurt timp. Vă mulțumim tuturor pentru participare și pentru implicarea activă de care ați dat dovadă! Vă invităm să folosiți și mai departe Grupul Clasei pentru a complete activitatea ședintelor de la clasă și a menține mai rapid și eficient comunicarea cu părinții.

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: intuitext | 03.06.2014 13:35 | 1905 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 3 evenimente

«SEPTEMBRIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

66 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN