Şcoala cu
bune practici

55 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Conferințele BookLand Evolution le oferă tinerilor o nouă perspectivă asupra viitorului!

Tinerii cu varste intre 14-24 sunt așteptați azi sa își întâlnească idolii, de la care vor primi adevărate lecții de viață, menite să îi inspire și să le ofere o noua perspectivă asupra viitorului! Evenimentul se desfășoară în intervalul orar 15:00 - 17:00, la Facultatea de Marketing – ASE (Aula Magna). Intrarea este liberă!

În prima zi a Conferințelor practice, invitații speciali sunt: Mihaela Tatu - Prezentator, producător, realizator de emisiuni TV, trainer public speaking, Cătălin Popa – Actor, speaker, Mirela Bucovicean - Antreprenor, Fondator Molecule F, Anca Ghinea - Creative&Communication Director Intuitext-Softwin.

BookLand Evolution pune la dispoziția tinerilor şi platforma online www.inPractica.ro, prin care au acces la programe de practică, internship, traineeship, part-time jobs și voluntariat în varii companii din România.

Bookland Evolution este o pledoarie pentru a reuși în viață într-un mod corect și frumos, onorând valorile clasice, “nemuritoare”. Mai mult, Bookland Evolution este scena care mijlocește dialogul între generația actuală și generația viitoare de profesioniști, de oameni atât de pasionați de ceea ce realizează. Pe scurt, un eveniment care înseamnă o oportunitate pentru toți tinerii dornici să afle lucruri noi, utile pentru viitoarea carieră. - Anca Ghinea, Creative Manager INTUITEXT

Nelson Mandela spunea că ''Educația este cea mai puternică armă a unui popor!” A unui popor, a unei ființe, iar procesul de educare, de formare, ține toată viața. În jur totul este în continuă mișcare, transformare și dezvoltare. Așa că dacă vrei să fii împăcat cu tine și cu existența ta, la curent cu tot ceea ce se întâmplă, fie că vrei fie că nu, TREBUIE să te cunoști și să cunoști. Ori asta se poate întâmplă doar prin lectură. Și mai apoi practica” – Mihaela Tatu

 

Mai multe detalii pe http://book-land.ro/conferinte

 

Despre BookLand

BookLand a luat naștere în 2011 ca prim târg urban de carte la mall. S-a dezvoltat rapid într-o caravană națională, vizitând regulat timp de 3 ani peste 40 orase. Librăria online www.book-land.ro si Tabăra Coolturala BookLand au devenit extensii naturale ale brandului, iar seria de Conferințe practice pentru tineri BookLand Evolution și site-ul www.inPractica.ro îi completează abordarea social-educațională asumată.

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: intuitext | 07.03.2016 12:27 | 437 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Biasul de confirmare in rolul de parinte

Comunicarea parinte - copil

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 17 evenimente

«IULIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

7 voturi | 0 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN