Şcoala cu
bune practici

52 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Didactic susține Arta de a trăi frumos

Este important să ne înțelegem corpul, dar şi pe noi înşine, să găsim resursele din care să ne extragem energia necesară, să ştim ce ne face plăcere şi ce ne aduce satisfacţii. Pe scurt, să ne cunoaştem cu adevărat.

Și pentru că o educație de calitate include, pe lângă evoluția academică, și o dezvoltare emoțională armonioasă, ne bucurăm să fim alături de un eveniment deosebit: conferința Well Living, Well Being – Arta de a trăi echilibrat, care va avea loc pe 17 mai, la Grand Cinema & More (Băneasa Shopping City).

Știm că pentru a fi alături de copiii noștri așa cum au nevoie este nevoie să fim și noi, părinții în armonie cu noi înșine, cu mintea și corpul nostru.

În ediţia conferinţei din acest an se pune accentul pe tot ce înseamnă stil de viaţă sănătos. Vom afla de la speakerii invitați idei practice despre cum putem găsi în ziua de azi mult doritul echilibru în viaţa personală şi profesională care să ne ajute în a ne stabili priorităţile, gestiona resursele, organiza mai eficient activităţile, a ne bucura de miciile victorii de etapă şi nu în cele din urmă, de realizarea ţelurilor propuse.

 

Speakerii conferinței conferința Well Living, Well Being – Arta de a trăi echilibrat

 

Andreea Raicu

Promotor al unul stil de viaţă sănătos, dezvoltă un business în jurul acestui concept. Este Good Will Ambassador, a ţinut numeroase discursuri TEDx, predă cursuri de mindfulness şi ţine conferinţe despre viaţa trăită în echilibru. S-a specializat ca facilitator de meditaţii şi mindfulness, iar anul trecut a devenit Holistic Counselor. Dupa 20 de ani de televiziune, dorinţa de nou a adus-o în online, unde a dezvoltat un proiect menit să inspire şi să informeze despre tot ceea ce înseamnă o viaţă trăită conştient şi echilibrat.

 

Oana Stoianovici

Oana Stoianovici are o experiență de peste 14 ani în coaching transformațional și procese de vindecare. A studiat tehnici de transformare în Statele Unite ale Americii conducând, cu rezultate excepționale, programe și antrenamente pentru peste 5.000 de participanți, din toată lumea.

În ultimii ani, a documentat și experimentat procese de vindecare emoțională, pe care le‐a articulat în workshop-uri originale, precum “Copilul Interior”, un program inovator, care îi sprijină pe participanți să își depășească condiționările trecutului și să își împlinească intențiile și aspirațiile.

Din 2016, Oana este CEO și Foundator al The Feminine, o platformă digitală dedicată femeilor, feminității și Principiului Feminin. Pe TheFeminine.com orice femeie, indiferent de vârstă sau de țara de origine, găsește inspirația și ghidarea de care are nevoie pentru a genera schimbarea sau transformarea pe care și-o dorește sau de care are nevoie pentru a face față provocărilor contemporaneității. La baza programelor The Feminine stau experitiza Oanei, în domeniului coaching-ului transformațional, dar mai ales propria sa poveste de viață și nevoia de regăsire a valorilor feminității.

 

Gabriela Szabo

A fost desemnată în 1999 cea mai bună atletă a lumii şi cea mai bună sportivă a Europei. A stabilit recorduri mondiale la 2.000 m, în 1998, şi la 5.000 m, în 1999, deținând de 14 ani recordul olimpic la 5.000 de metri. Este vicepreşedinta Federaţiei Române de Atletism, membră în comisia feminină a International Association of Athletics Federations, coordonatoarea campaniei Sport pentru viaţă şi membră în Biroul Executiv al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român. Putem spune despre ea că este un model de ajuns în vârf pentru o întreagă generaţie de sportivi, atât din România, cât şi din întreaga lume.

 

Dr. Şerban Damian

Este medic specialist în medicină de familie. De-a lungul timpului a susţinut zeci de seminarii de nutriție, a participat ca lector la conferinţe naţionale de nutriţie şi medicină sportivă, a fost invitat la sute de emisiuni tv şi radio la cele mai importante posturi din ţară, a publicat numeroase articole şi trei cărţi de specialitate. În 2017 a publicat Ecuaţia slăbirii. Ghid de nutriţie şi antrenament pentru o viaţă de calitate, un volum dedicat celor care vor să slăbească şi să înveţe să mănânce sănătos.

Biletele se pot achiziționa accesând site-ul http://wellliving.ro/.

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: Editura_Intuitext | 09.05.2019 11:19 | 680 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 17 evenimente

«IULIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

3 voturi | 0 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN