Şcoala cu
bune practici

55 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Diversificarea resurselor educaționale – prin ce produse și metode profesorii își adaptează abordarea lecțiilor la clasă pentru a obține implicarea elevilor

Alegeti caiete & manuale din timp

Știm cât de important este pentru cadrele didactice să conceapă lecții care să încurajeze curiozitatea naturală a elevilor și de aceea ne dorim să le venim în întâmpinare.

Pe magazinul www.intuitext.ro am pregătit cele mai bune oferte pentru cele mai eficiente produse de învățare.

Profesori pregătiți, elevi fericiți

Pentru dumneavoastră, cadrele didactice, o echipă de specialiști renumiți în educație au creat manuale care să vă facă mândri de a fi ales vocația de dascăl. Create cu suflet și respect, manualele Intuitext (varianta print și digital) pentru clasele I-V reprezintă instrumente valoroase care să-i ajute la ore, să eficientizeze timpul de pregătire a lecțiilor și să susțină lecții interactive și interesante de care elevii să se bucure la rândul lor.

Și pentru a oferi resurse cât mai variate și interesante – atât elevilor, cât și dvs, dascălilor - fiecare manual digital conține peste 90 imagini care folosesc drept suport în procesul de predare-învățare-evaluare, 60 animații de predare învățare, 30 de aplicații interactive (jocuri educaționale, simulări, exerciții etc).

În plus, am creat și caiete ale elevului ținând cont de așteptările dumneavoastră, dar și de dorințele copiilor ca orele să fie aventuri minunate în lumea cunoașterii.  Iar ACUM AVEM O OFERTĂ SPECIALĂ DE VARĂ pentru a vă ajuta ca la începutul anului școlar 2018-2019 să fiți gata de aventură!

Accesați site-ul www.intuitext.ro și descoperiți REDUCERILE pentru CAIETELE ELEVULUI (de la Clasa pregătitoare până la clasa a V-a):

  • 15% pentru comenzi de maxim15 produse
  • 20% pentru comenzi de minim 16 produse
  • 25% pentru comenzi de minim 21 produse

Cadrele didactice care vor alege calitatea și vor comanda caietele elevului INTUITEXT, vor primi GRATUIT:

  • Ghidul învăţătorului ce cuprinde proiectarea şi planificarea unităţilor de învăţare;
  • Set Teste Evaluare (inițiale, sumative și finale);
  • suport şi asistenţă profesională pe tot parcursul anului (telefonic şi e-mail).

Educația viitorului începe ACUM

Tehnologia este parte a vieții de zi cu zi. Părinții, profesorii observă atracția copiilor față de jocurile digitale și ajung să includă în experiențele de învățare ale copiilor resursele digitale, tocmai pentru a răspunde intereselor lor. Noi am creat site-ul educațional Școala Intuitext pentru copiii din clasele primare, tocmai în scopul de a oferi un ajutor atractiv în a înțelege, aprofunda și exersa ceea ce fac la școală.

magazin

Pentru elevii de gimnaziu, unul dintre cele mai importante examene este Evaluarea Națională, o provocare în plan școlar, cât și emoțional. Știm cât de greu le poate fi să facă față și temelor de la școală, și lecțiilor cu un profesor meditator și tocmai de aceea ne-am dorit să-i ajutăm să-și câștige încrederea în ei înșiși printr-un produs adaptat nevoilor și dorințelor lor: ExamenulTau.ro.

Prin acest produs complex, interactiv, elevii au șansa să se testeze singuri la Româna și Matematică, să găsească probleme rezolvate în pași, să recapituleze, să-și dea seama ce nu știu – un fel de profesor la care pot apela cu încredere oricând doresc și de la care pot fi siguri că vor primi sfaturi și informații utile.

În loc de postfață

Așadar, pentru a face față tuturor provocărilor din anul școlar viitor, pentru a vă bucura zilnic de respectul și recunoștința elevilor dumneavoastră, alegeți din timp cele mai potrivite resurse educaționale. Alegeți să fiți informați și pregătiți în orice clipă pentru recunoștința părinților mândri de ce au deveni copiii datorită dumneavoastră!

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: Editura_Intuitext | 18.06.2018 12:18 | 2284 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Biasul de confirmare in rolul de parinte

Comunicarea parinte - copil

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 17 evenimente

«IULIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

4 voturi | 0 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN