Şcoala cu
bune practici

61 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Expoziţia internaţională - Concurs 1 Iunie - Copilul, ambasadorul prieteniei între popoare

La expoziţia-concurs pot participa: preşcolari, elevi, studenţi, cadre didactice, alte categorii de persoane cu: felicitări, colaje, desene, obiecte decorative, poezii, muzică, teatru, film, ppt-uri, eseuri, etc., se pot folosi orice tip de materiale şi orice tehnică de lucru, etc.

Sunt invitaţi copiii din ţările Uniunii Europene, din SUA, Rusia, Canada, Brazilia, Argentina, Australia, China, Japonia, etc. Prezenta invitaţie va fi promovată către ambasadele din România si către instituţii din străinatate.

Lucrările vor fi trimise până pe data de 29 mai 2012 în format fizic sau electronic(pe e-mail : asociaţia.vasilepogor@gmail.com): fotografii, filme, muzică, ppt, lucrări literare printate pot fi trimise prin poşta română, materialele audio/video vor fi înscrise pe CD/DVD. Toate materialele vor fi însoţite de fişa de înscriere (printată) completată corect (conform cu fişa de înscriere se scriu diplomele).

Toate lucrările intră într-un sistem de premiere. Se acordă premii şi menţiuni.

Intră în concurs numai lucrările individuale - fiecare participant va fi premiat pentru lucarea sa.

Expoziţia promovează performanţele copiilor şi tinerilor din lume şi valorile artistice şi culturale ale României.

Se atribuie certificat de voluntar, se semneaza parteneriat, se eliberează adeverinte, etc. conform regulamenului înscris pe invitaţia de la expoziţia internaţională. Printarea afişului şi afişarea acestuia in şcoala dv. vă ajută în obţinerea certificatului de voluntar.

Ataşăm invitaţia cu regulament, fisa de înscriere, afiş, altele. Vă rugăm consultaţi cu atenţie regulamentul, pentru o bună înţelegere. Aveţi elemente de contact pe invitaţie. Ne rezervăm dreptul de selectţie a participanţilor şi coordonatorilor, dacă este cazul. Cei care au mai participat la activităţile noastre cunosc exigenţa, dar şi corectitudinea asociaţiei.

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: webmaster | 07.05.2012 12:05 | 5890 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Parentingul reactiv

Echilibrul emotional

Comentarii (5)

0 0

09.05.2012 18:45 gabriela1975

suma e cam ...exagerata!

0 0

09.05.2012 22:52 cami_teo_bv

initial ne-am bucurat,si am fi participat si noi de la Palatul Copiilor..dar partea financiara ...ne depaseste!pacat

0 0

09.05.2012 23:14 teodorbivol

Pe didactic sunt multe anunturi fara taxe la care puteti participa. Sau cu taxe minime.
Din pacate asociatia ca organizator trebuie sa platesca totul. Ca sa intelegeti, chiar si prezentul anunt este cu plata si ne-am permis doar cateva zile, dupa care anuntul va fi inchis. Oricum va dorim succes in munca dv. respectiv a noastră. Numai bine.

0 0

16.05.2012 20:33 oana_iloae

As dori sa stiu care este taxa in situatia in care doar eu as dori sa particip cu o lucrare personala, fiind cadru didactic.

0 0

16.05.2012 22:54 teodorbivol

Pe portatul didactic.ro care este cel mai performant site pentru cadrele didactice din învăţământul preuniversitar sunt postate activitati fara taxe, bine organizate. E suficient doar sa le accesati. La prezenta activitate avem un regulament, usor de inteles, elemente de contact: e-mil+telefon. Daca doriti informatii suplimentare va rugam sa ne contactati pe e-mailul asociatiei. Valabil pentru oricine nu intelege regulamentul expozitiei internationale-concurs sau ar vrea câteva informatii în plus. Va multumim pentru feedback.

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 15 evenimente

«AUGUST 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

51 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN