Şcoala cu
bune practici

68 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Expoziţia naţională de Artă plastică, decorativă şi fotografică "STRUCTURĂ ŞI CULOARE", Palatul Copiilor Iaşi, 15-30 iunie 2011

Ne dorim prin activitatea propusă să atingem următoarele deziderate:

- încurajarea şi promovarea elevilor cu potenţial creativ superior prin stimularea creativităţii tuturor;
- preocuparea pentru cultivarea independenţei  în gândire şi exprimare în instituţiile de educare in timpul  liber, precum şi facilitarea unei comunicări deschise, făra  restricţii;
- dezvoltarea personalităţii creative prin coroborarea a cât mai multor informaţii şi aprecieri în vederea formării  unor reprezentări  cât mai complete despre posibilităţile fiecărui elev  în parte şi a tuturor la un loc;
- stimularea creativităţii  inovatoare,  expresive,  productive şi inventive;
- realizarea unei interacţiuni sociale ca parte constitutivă la construirea abilităţilor cognitive individuale prin semnificaţiile sale simbolice şi prin cunoştinţe sociale.

Va invitam să participaţi la următoarele secţiuni:
Secţiunea de artă plastică
Pictura
Grafica
Arta decorativa
Secţiunea  artă  fotografică
Sectiunea pictura pe sticla
Sectiunea pictura pe lemn
Sectiunea arte textile
Tapiserie
Arta traditionala
Sculptura

Vă trimitem alăturat Regulamentul de organizare al activităţii.
Dorim tuturor participanţilor mult succes!!!

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: tudurache | 08.06.2011 22:46 | 1975 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (7)

0 0

09.06.2011 19:53 ina_mg

Ma bucur ca ati "reaparut" in peisaj! Anul trecut am participat la acest concurs cu mult entuziasm, si cu 4 lucrari foarte valoroase (sacosele biodegradabile). Dupa expirarea termenului promis de organizatori, am tot facut demersuri, pe e-mail, ca sa aflam vreun rezultat, ceva. NIMIC. Ba, as reveni si as spune tacere absoluta!". Nu am inteles de ce, si mai ales nu am inteles care este scopul concursului? Este normal ca la finele oricarui concurs sa afisam, anuntam, rezultatele. Altfel nu mai e concurs!!! Este un interes conjunctural si atat. Imi pare rau ca am fost nevoita sa-mi exprim aceasta parere negativa aici, insa si dv. organizatorii ati tratat demersurile noastre cu TOTALA indiferenta si lipsa de respect.
Dorina Florea, Mangalia

0 0

09.06.2011 20:55 rodicabalu

Nu impartasesc opinia colegei Dorina Florea din Mangalia.
Am participat si noi la aceeasi editie, cea de anul trecut, si am primit atat diploma de excelenta- pentru profesorii coordonatori, cat si premiul si diplomele pentru elevii participanti.
Atitudinea deschisa a doamnei Madalina Toma si feed-back-ul POZITIV oferit de organizatori NU au insemnat nici indiferenta nici lipsa de respect fata de noi, participantii.
Mult succes in finalizarea demersului Dvs.

Cu deosebita consideratie,
prof. Rodica BALU,
Colegiul National "I.M.Clain"- municipiul BLAJ, (ALBA)

0 0

09.06.2011 21:50 ina_mg

Ma gandesc ca nu impartasiti opinia mea doar pentru ca ati avut un feed-back, si chiar unul pozitiv. Pentru unii participanti, in speta noi, nu a existat nici un fel de feed-back si nu ni s-a oferit nicio explicatie, nici chiar atunci cand am solicitat in mod direct. De aici acuza de indiferenta sau lipsa de respect. Doar nu va imaginati ca ce am scris nu este adevarat, nu?
Cu respect pentru toate opiniile, Dorina Florea

0 0

11.06.2011 11:47 rodicabalu

Mi-e greu sa cred ca intr-un concurs de anvergura suntem tratati cu unitati de masura diferite, in mod discriminatoriu. De fapt, ceea ce ar trebui sa conteze cu adevarat este valoarea/ calitatea lucrarilor pe care le coordonam, noi profesorii.

Cu bine,
prof. Rodica BALU,
Colegiul National "I.M.Clain"- municipiul BLAJ, (ALBA)

0 0

11.06.2011 14:08 ina_mg

Sugerati, d-na Rodica Balu, o anume lipsa de calitate a lucrarilor trimise de noi? Cum ati putea sti? Imi pare rau ca va e atat de greu sa credeti ceva ce eu am expus cu mare sinceritate si nu pentru dumneavoastra ci pentru organizatori. Va multumesc ca...ati intervenit, insa e de-ajuns. Schimbul de replici contradictorii dintre noi se incheie aici din punctul meu de vedere. Din alta parte astept eu un raspuns. Sa aveti un final de an bun si o vara pe masura. Cu respect, Dorina Florea

0 0

14.06.2011 22:28 tudurache - Autor

Buna seara,
Echipa de realizare tine sa precizeze ca acest concurs nu a avut niciodata sectiune eco; pentru mai multe detalii va rugam luati legatura cu coordonatorul proiectului, prof. Madalina Toma – 0724355118; madalinaelenatoma@yahoo.com
Cu deosebita consideratie pentru toti cei interesati de activitatea noastra, dorim inca o data mult succes tuturor participantilor!

0 0

22.06.2011 15:35 garlaciov_roxana

Cred ca ar fi bine sa acordati diplome de participare tuturor, mai ales ca am si trimis un plic autoadresat. Asa ar exista un feedback din partea organizatorilor, iar participantii ar intelege ca lucrarile nu au fost premiate, dar evaluate.
Va dorim succes!

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 5 evenimente

«SEPTEMBRIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

71 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN