Şcoala cu
bune practici

68 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Felii de fructe vesele pentru micii mofturosi

Ziua fructelor Este bine ca noi, parintii, sa le explicam micutilor despre cat de importante sunt alimentele pe care le consumam si care sunt acelea care ne ajuta sa crestem mari si sanatosi. Imediat ce copiii nostri ajung la varsta in care pot intelege mediul in care traiesc (oamenii, alimentele, actiunile si obiectele), le putem explica micutilor principiile piramidei alimentare. Atunci cand vrem sa ii convingem pe mofturosi sa manance tot din farfurie, inclusiv fructele si legumele, suntem nevoiti sa recurgem la tot felul de trucuri. In acelasi fel va trebui sa procedam si atunci cand incercam sa avem o discutie despre alimentele sanatoase care ne dau energie si ne ajuta sa ne dezvoltam armonios. Putem incepe sa le explicam celor mici despre importanta unei alimentatii corecte si complete, adaptand aceste principii, astfel incat sa cream o poveste amuzanta despre alimente.

De asemenea, orice masa poate fi atragatoare pentru un copil daca alimentele din farfuria lui iau o forma interesanta si sunt consumate intr-o atmosfera distractiva. Toate aceste strategii ar putea merge de minune acasa, dar, cand iesim in oras lucrurile pot sta altfel. Atunci cand ies in oras sa manance, copiii parca devin si mai pretentiosi refuzand alimentele pe care le consuma de obicei acasa, in special fructele.

Din grija pe care o are pentru micii mofturosi, incepand cu luna mai, in prima zi de luni din luna, McDonald’s ofera prichindeilor felii de mar gratis la achizitionarea unui meniu Happy Meal. Copiii pot alege insa sa manance Feliile de mar  la orice meniu Happy Meal, nu doar in zilele de luni.

Happy Meal contine un Hamburger/Cheeseburger/McToast/ 4 Nuggets + la alegere cartofi prajiţi, o portie de felii de mar sau salata Prichindel. In plus, cei mici pot alege apa, suc de portocale sau suc de mere, pentru o hidratare optima.

Cu aceasta ocazie, McDonald’s doreste sa le vina in ajutor parintilor care se confrunta zi de zi cu refuzul copiilor de a consuma fructe. Astfel, luni, 1 septembrie 2014, McDonald’s va invita din nou la “Ziua fructelor la McDonald’s”, sarbatorita in fiecare zi de luni a fiecarei luni. In felul acesta, McDonald’s doreste sa-i incurajeze pe piticii mofturosi sa-si formeze un regim alimentar echilibrat, inveselindu-le meniul din care sa descopere nu numai jucariile, ci si gustul dulce si savuros al feliilor de fructe, oferite din partea casei la fiecare Happy Meal cumparat.

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: intuitext | 02.09.2014 16:57 | 2842 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 3 evenimente

«SEPTEMBRIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

66 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN