Şcoala cu
bune practici

68 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

FESTIVAL INTERJUDEŢEAN DE COLINDE "MUGURII COLINDELOR" 2014

Regulament:

Secţiunea A. Grup de colindători

Fiecare unitate şcolară sau preşcolară se poate prezenta la festival cu un singur grup, de maxim 8 copii. Grupul va pregăti 3 colinde specifice zonei de provenienţă. Copiii vor fi îmbrăcaţi în costume populare specifice zonei pe care o reprezintă. Colindele vor fi interpretate fără acompaniament muzical. Grupul nu va avea dirijor. Grupul va avea un singur însoţitor.

Secţiunea B. Simboluri de Crăciun

Elevii/preşcolarii, îndrumați de cadre didactice, vor realiza creaţii cu tema „Simboluri de Crăciun”. Conţinutul acestora va reliefa gândirea, fantezia şi potenţialul artistic al autorului.  Creaţiile pot lua forma colajelor, felicitărilor, ornamentelor, podoabelor  de pom confecţionate din materiale din natură. Se poate folosi orice tehnică de lucru, iar lucrările vor fi reprezentative pentru copiii îndrumați de cadrele didactice.

Lucrările practice vor fi expediate pe adresa grădiniţei până pe data de 12 decembrie 2014, cu menţiunea „Pentru festival”, în vederea împodobirii bradului festivalului în incinta Centrului Cultural din Aninoasa. Lucrările vor fi etichetate cu următoarele date: numele şi prenumele autorului, numele şi prenumele îndrumătorului (pentru preşcolari şi elevi), unitatea şcolară de provenienţă, denumirea lucrării. În cazul participării indirecte, în colet se va afla şi un plic autoadresat şi autotimbrat cu adresa unde să se trimită diploma de participare. Lucrările nu se returnează. O unitate de învăţământ poate participa la ambele secţiuni. Se primesc înscrieri de la unitaţi de stat şi particulare. Diplomele vor fi eliberate doar pentru cadrele didactice care îndrumă elevii/preșcolarii.

Festivalul se va desfăşura prin participare directă (secţiunea A) şi indirectă (secţiunea B).

Elemente de noutate la cea de-a șasea ediţie:

-                             primirea şi prezentarea grupurilor participante la secţiunea A: în ziua festivalului (19 decembrie 2014), în intervalul 9.00 – 9.30, la Biserica ”Sf. Ilie” din comuna Aninoasa,

-                            parada portului popular al colindătorilor, în intervalul 9.30 – 10.00 – deplasare la Centrul Cultural Aninoasa.

Termen de înscriere: 12 decembrie 2014.

Adresa de înscriere: Stoica Maria, e- mail:  sonia_stoica54@yahoo.com, telefon: 0726 30 62 90

Grădiniţa „Muguri de anin” din comuna Aninoasa, Strada Constantin Manolescu, nr. 227B, cod poştal 137 005,  judeţul Dâmboviţa

 

 

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: cristinast | 19.11.2014 00:13 | 1188 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 3 evenimente

«SEPTEMBRIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

66 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN