Şcoala cu
bune practici

52 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Festivalul Naţional de Lectură ,,Eminesciana'', ediţia a V a

Şcoala cu clasele I-VIII Nr 11 Botoşani,

Calea Naţională, Nr 75,

Tel/Fax : 0231 513637; E-mail: scoalano11@yahoo.com,

web site: http://no11botosani.scoli.edu.ro

REGULAMENT

de organizare şi desfăşurare a concursului din cadrul proiectului Festivalul de Lectură ,,Eminesciana’’, ediţia a V a, 2012

 

▪   Concursul se adresează elevilor din clasele I - XII

▪   La concurs poate participa orice elev care trimite lucrarea în termenul stabilit.

▪   Un concurent poate participa la toate secţiunile.

▪  La faza naţională, se vor trimite lucrările selectate de către fiecare unitate şcolară. (Participarea la o secţiune nu este condiţionată de participarea la celelalte secţiuni).

▪    Premierea se va face în cadrul spectacolului din cadrul festivalului ce se va desfăşura la Ipoteşti, sâmbătă, 2 iunie 2012, la care vor participa numai elevii premiaţi la etapa locală însoţiţi de cadrele didactice îndrumătoare.

▪   Lucrările trimise în concurs nu se restituie autorilor, indiferent dacă au fost  premiate sau nu.

▪ Organizatorii concursului îşi rezervă dreptul de a publica în revista festivalului toate creaţiile premiate şi de a folosi compoziţiile plastice pentru organizarea unei expoziţii la Ipoteşti în cadrul ,,Zilelor Eminescu’’.

▪  Toate lucrările trimise vor fi tehnoredactate pe calculator, cu următoarele caracteristici:

-Format pagină A4;

-Textul va fi tehnoredactat cu caractere româneşti;

-Font Times New Roman,  mărime font 12, spaţiere la un rând.

-Pe verso se va scrie numele elevului, clasa, şcoala, numele profesorului îndrumător.

▪  Compoziţiile plastice vor fi realizate în tehnică de lucru la alegere pe suport A4. Pe verso-ul lucrărilor, în colţul din dreapta-jos, se va specifica: titlul lucrării, numele şi prenumele elevului, clasa, numele şi prenumele cadrului didactic îndrumător, şcoala, localitatea, judeţul.

▪ CD-urile (audio în format wave) vor fi inscripţionate sau vor avea o etichetă cu numele realizatorului, şcoala, adresa şcolii, numele profesorului îndrumător, informaţii despre conţinutul CD-ului.

▪ Evaluarea se va realiza  de către o comisie formată din: un preşedinte, un vicepreşedinte, trei membri: profesori de artă plastică, de muzică, de limba română şi poeţi consacraţi care vor urmări originalitatea, spiritul creativ, calitatea grafică.

Toate creaţiile vor fi inspirate din teme eminesciene. De asemenea, textele lirice,  muzicale şi dramatice care vor fi înregistrate pe CD-uri vor fi selectate din opera eminesciană.

▪ Taxa de participare: 10 lei/cadru didactic înscris cu maximum 3 lucrări/3 elevi sau 5 lei/formaţie artistică (taxa se va trimite în acelaşi plic cu Fişa de înscriere)

▪ Acordul Partenerial este opţional.

Depunerea  lucrărilor:

Lucrările se vor expedia prin poştă până la data de 31 mai 2012, pe adresa: Şcoala cu clasele I-VIII Nr 11 Botoşani, Calea Naţională, Nr 75, cod 710019, cu menţiunea ”pentru festival” şi în format electronic, pe adresa scoalano11@yahoo.com sau anisoara_mighiu@yahoo.com

Vă rugăm ca în colet să adăugaţi un plic A4 timbrat corespunzător, autoadresat, pentru expedierea diplomelor. Jurizarea va fi realizată de o comisie formată din persoane abilitate din şcoală şi din instituţiile partenere, profesori, scriitori. Se vor acorda diplome pentru locurile I, II, III şi menţiuni I, II, III, pentru fiecare nivel de clasă şi diplome de participare tuturor copiilor. Pe diplomă va fi specificat numele îndrumătorului. Plicurile cu diplomele vor fi expediate până la data de 15 iunie 2012.

PERSOANE DE CONTACT: Prof Anişoara Mighiu, coordonator proiect, tel.0749032499, e-mail anisoara_mighiu@yahoo.com. Consilier educativ: prof.: Corina Palade, tel.0727378286, e-mail: scoalano11@yahoo.com

Director,                                                                                   Prof. Rodica Başno                                                                         Coordonator proiect, Prof. Anişoara Mighiu

 

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: midanabt | 26.05.2012 17:13 | 1879 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (1)

0 0

27.05.2012 14:03 margapan21

Multumim pentru invitatie, dar nu credeti ca e putin cam tarziu postat pentru a avea timp sa ajunga lucrarile prin posta? Si nici nu sunt punctate sectiunile...

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 16 evenimente

«IULIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

1 vot | 0 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN