Şcoala cu
bune practici

68 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

FESTIVALUL NAȚIONAL„ANA BLANDIANA”, EDIȚIA A IV-A

Organizat pe patru secțiuni, Festivalul îşi propune crearea unui real context cultural, care, prin manifestările sale interdisciplinare, să producă medierea semnificativă a relaţiei elev – scriitori contemporani, să stimuleze trăirile empatice pe baza transpunerii muzicale a cuvântului poetizat, să genereze formarea unor dispoziţii autoreflexive, creative, în rândul copiilor, al adolescenţilor.

Nume proiect: FESTIVALUL NAȚIONAL DE CREAȚIE ȘI INTERPRETARE„ANA BLANDIANA”, EDIȚIA A IV-A, 2015

Organizatori: Școala „C. Sandu-Aldea”, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean, Asociația culturală „Ars Poetica”, Muzeul Brăilei „Carol I”, Direcția Județeană pentru Cultură și Patrimoniul Național Mureș, Biblioteca Județeană „

Perioadă înscriere: 12.02.2015 - 11.04.2015

Perioadă desfăşurare: 13.04.2015 - 19.06.2015

Stimați colegi, dragi elevi,
ȘCOALA GIMNAZIALĂ „C. SANDU-ALDEA”, BRĂILA vă invită să participați la FESTIVALUL NAȚIONAL DE CREAȚIE ȘI INTERPRETARE „ANA BLANDIANA”, Ediția a IV-a, înscris în CAEN, 2015 ( poziția 1; domeniul cultural artistic – literatură). Manifestările culturale se vor desfășura în perioada 8-10 mai și se adresează elevilor şi profesorilor din învățământul gimnazial și liceal.  Finaliștii concursului, care nu vor putea participa la festivitate, vor primi premiile, prin poștă, în perioada 11 mai – 19 iunie 2015.

Școala  organizatoare, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean, Asociația culturală „Ars Poetica”, Muzeul Brăilei „Carol I”, Direcția Județeană pentru Cultură și Patrimoniul Național Mureș, Biblioteca Județeană „Panait Istrati ” și cu alte instituții de învățământ, organizează o nouă ediție a FESTIVALULUI NAȚIONAL DE CREAȚIE ȘI INTERPRETARE „ANA BLANDIANA”, cu tematica – Vârstele poetice ale anotimpurilor. Festivalul cuprinde următoarele secțiuni: I.Creație literară; II. Critică/Analiză literară/ Traduceri; III. Recitare; IV. Interpretare Folk. De asemenea, în cadrul Festivalului, se va realiza și Simpozionul Național, ce propune pentru dezbatere tema: „Vârstele poetice ale anotimpurilor în literatură și pictură”.  Expedierea lucrărilor aferente simpozionului și secțiunilor I, II se va face în format electronic. Materialele de la celelalte secțiuni vor fi expediate prin poștă, pe adresa școlii. Un participant se poate înscrie la mai multe secțiuni. Se vor acorda premii pe secțiuni și pe categorii de vârstă.

***Concurenții, care nu au reușit să expedieze fișele de înscriere în perioada menționată în regulamentul atașat, pot trimite anexele odată cu lucrările.
Nu se percep taxe de participare.
Regulamentul  concursului și anexele se află în documentul atașat.

Vă invităm, cu drag, să participați la FESTIVALUL NAȚIONAL „ANA BLANDIANA”!
Organizatorii

Interes general | Toate disciplinele | Evenimente

Propus de: robinson | 09.03.2015 20:52 | 1220 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 3 evenimente

«SEPTEMBRIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

68 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN