Şcoala cu
bune practici

68 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Fii şi tu unul dintre absolvenţii celui mai bun proiect educaţional de tineret din România!

GROW este singurul program inovativ de educaţie non-formală din România construit pe un curriculum, cu scopul de a oferi tinerilor pe toată perioada liceului un conţinut educaţional complementar activităţii lor şcolare.

 

Sesiunile de pregătire GROW pentru clasele a 9-a şi a 10-a se vor desfăşura timp de 6 săptămâni sub forma a 10 ateliere de lucru interactive în perioada 3 februarie - 13 martie 2013. Într-un mediu dominat de multiculturalitate şi diversitate, participanţii îşi vor dezvolta aptitudini utile indiferent de calea aleasă după finalizarea studiilor, vor învăţa despre lucrul în echipă, managementul proiectelor, vorbitul în public şi îşi vor consolida încrederea în sine prin provocări practice.

Principalele elemente caracteristice ale acestui program sunt internaţionalismul - programul fiind susţinut în limba engleză de trainerii internaţionali veniţi în România prin organizaţia AIESEC, abordarea pe termen lung, conţinutul educaţional îmbunătăţit continu şi acoperirea naţională - proiectul desfăşurându-se în cele mai mari 14 oraşe din România (Bucureşti, Brasov, Cluj, Constanţa, Craiova, Galaţi, Iaşi, Oradea, Piteşti, Sibiu, Suceava, Târgu-Mureş, Timişoara, Arad).

Până acum în program au participat 5699 de elevi din 180 de licee, pregătiţi de 246 studenţi internaţionali.

Proiectul GROW a fost desemnat in 2012 Cel mai bun proiect de educaţie de tineret din România de către Parlamentul European în cadrul Galei Charlemagne.

Proiectul se bucură de sprijinul Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, BRD- Groupe Société Générale, Parlamentul European, Kruk Internaţional, Decathlon, HP şi Zentiva.

Pentru înscrieri vizitaţi site-ul proiectului GROW Termenul limită de completare a formularului de înscriere este 23 ianuarie 2013.

Mai multe informaţii despre proiectele Şcolii de Valori găsiţi pe site-ul oficial al organizaţiei.

 

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: intuitext | 07.01.2013 18:07 | 1723 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 4 evenimente

«SEPTEMBRIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

65 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN