Şcoala cu
bune practici

68 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Runda a 2-a Programului de granturi în cadrul proiectului Parteneriat pentru educaţie! Granturi pentru şcoli în dificultate!

Fundaţia Centrul Educaţia 2000+ organizaţie independentă de politici, consultanţă şi servicii educaţionale, anunţă selecţie de proiecte care vizează îmbunătăţirea parteneriatului şcoală-comunitate. Prezentul program de granturi se derulează în cadrul proiectului „Parteneriat pentru educaţie! Granturi pentru şcoli în dificultate!” şi este finanţat de Fundaţia Soros România, prin programul Fondul de Urgenţă.

Obiectivul general al programului de granturi este îmbunătăţirea accesului elevilor din mediile sociale defavorizate la un învăţământ de calitate prin implementarea de proiecte de scurtă durată la nivelul şcolilor unde aceştia îşi desfăşoară activitatea. Valoarea unui grant este de 15.000 LEI (inclusiv TVA).

La programul de granturi din cadrul proiectului Parteneriat pentru educaţie! Granturi pentru şcoli în dificultate! pot participa unităţile de învăţământ de toate nivelurile[1] fie cu personalitate juridică, fie structuri şcolare care îşi desfăşoară activitatea în comunităţi defavorizate, în care există: o rată ridicată a şomajului, un număr important de copii din familii ai căror părinţi sunt plecaţi la muncă în străinătate, aparţin minorităţilor naţionale (rromi, unguri, germani, tătari, turci , ruşi, lipoveni, sârbi etc.), au cerinţe educaţionale speciale şi familiile sunt asistate social (venitul minim garantat).

În anul 2012, vor fi finanţate 100 proiecte.

Ghidul Aplicantului este disponibil pe pagina web a Centrului Educaţia 2000+, www.cedu.ro, în Secţiunea Ştiri şi Comunicate.

Termenul limită pentru încărcarea Formularului de Aplicaţie este 16 decembrie 20011, ora 17.00. Formularul de Aplicaţie va fi completat on-line accesând pagina http://www.cedu.ro/proiecte/

Pentru detalii şi întrebări suplimentare, vă puteţi adresa, în perioada 28 noiembrie – 9 decembrie 2011, Centrului Educaţia 2000+, la adresa de e-mail proiecte@cedu.ro, persoană de contact Nicoleta Voicu, Manager Proiect. Echipa Centrului Educaţia 2000+ va răspunde numai în scris solicitărilor primite.

În vederea completării Formularului de Aplicaţie vă rugăm să consultaţi Ghidul Aplicantului ataşat prezentului anunţ.

Notă:

Pentru a evita supra solicitarea serverului www.cedu.ro, vă rugăm să încărcaţi Formularul de Aplicaţie cu cel puţin 3 zile înainte de termen.



[1] Prezenta schemă de granturi se referă la toate nivelurile de învăţământ preuniversitar din România: şcoli primare, şcoli generale, colegii naţionale, licee, grupuri şcolare, centre şcolare, şcoli postiliceale, şcoli de arte şi meserii etc.

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: nicosasu | 21.11.2011 20:55 | 2179 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 5 evenimente

«SEPTEMBRIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

71 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN