Şcoala cu
bune practici

68 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Iarna aceasta, Moșu’ este mai darnic decât ai fi crezut

HPÎn luna decembrie, copiii simt cel mai intens euforia zilelor de sărbătoare, a colindelor, a serbărilor de la școală și a despachetării cadourilor. Începutul iernii reprezintă pentru ei primele momente în care se pot bucura de zăpadă și de vacanță, pentru că, știm bine că odată cu sfârșitul acestei perioade, toți vor reveni la școală cu bateriile încărcate pentru un nou sezon în care se anunță proiecte, testări și rezultate ale muncii de pe parcursul întregului semestru.

Cu toții știm că micii școlărei, în această perioadă, se pregătesc pentru serbare. Colinde, poezii, ornamente din hârtie pentru împodobirea clasei, planșe colorate și multe alte materiale haioase vor umple clasele în acest sfârșit de an, pentru a le face părinților surprize și pentru a-l aștepta pe Moșul într-o atmosferă de poveste.

Toții copiii se bucură de magia sărbătorilor de iarnă. Dar pentru că în această lună cheltuielile îi sperie pe majoritatea părinților, HP vine cu o soluție inteligentă, pentru ca atât cei mari, cât și cei mici să se bucure de cadourile primite și oferite celor dragi. Pe lângă venirea lui Moșu’, care este într-adevăr costisitoare pentru părinți, aceștia vor trebui să facă față cheltuielilor privind achiziționarea bradului, precum și pregătirilor pentru masa de Crăciun și cea de Anul Nou.

Cu toate acestea, momentele în care toată familia va fi reunită, în care putem ieși la joacă alături de cei mici, cu sanie sau fără ea, dar cu siguranță bucurându-ne alături de ei de oamenii de zăpadă, de bulgărit, de datul pe derdeluș, de zăpada așezată pe streșinile caselor - acestea sunt momente pe care nu trebuie să le uităm niciodată. Sunt momente unice petrecute alături de copiii noștri, momente care au nevoie să fie imortalizate.

În acest început de iarnă, părinții pot găsi soluții avantajoase care să le ofere ocazia de a imprima momentele pline de magie ale sărbătorilor și de a-i lasa pe cei mici să-și dezvolte creativitatea pentru serbările care vor veni. HP vine în ajutorul tuturor părinților care nu doresc să cheltuiască prea mult cu imprimantele HP Print Advantage.

Noua şi inteligenta gamă HP Deskjet Ink Advantage oferă o imprimare a planșelor și fotografiilor la costuri mai mici, cu aceeași garantie și calitate HP. Astfel, părinții și școlăreii își pot permite să imprime de două ori mai multe pagini la același preț. Un alt avantaj al acestei game este dat de funcția wireless și imprimarea direct de pe smartphone sau laptop.

În schimb, dacă ai acasă un copil creativ căruia îi place să decupeze și să creeze planșe, poți profita în această iarnă de un model cu totul și cu totul special, imprimanta HP 3545 e-All-in-One, parte din gama Ink Advantage, cu ajutorul căreia copilul tău poate completa o mulțime de puzzle-uri pe suport de hârtie și se poate juca, fără ca tu să-ți mai faci griji din cauza costurilor suplimentare.

Mai mult, poți beneficia de toate avantajele unei imprimante profesionale, alegând modelul de imprimantă HP Deskjet Ink Advantage 4515 e-All-in-One. Acesta vine cu un display grafic color intuitiv pentru tipărire, scanare și copiere ușoare, în timp ce oferă o imprimare de înaltă calitate, nemaiavând nevoie de o cameră digitală pentru developarea fotografiilor.

Și pentru ca părinții să stea liniștiți mult timp de acum încolo, cartușele de cerneala pot fi achiziționate la prețuri de sărbătoare, nu doar în această perioadă ci pe tot parcursul anului ce vine.

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: intuitext | 15.12.2014 17:54 | 1113 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 3 evenimente

«SEPTEMBRIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

66 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN