Şcoala cu
bune practici

68 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

În Băneasa Shopping City, părinţii şi copiii se bucură de cele mai distractive activităţi de Paşte

În perioada 25-28 aprilie, începând cu orele 14:00, invităm copiii să gasească ouăle ascunse în mai multe magazine din Băneasa Shopping City şi Feeria la concursul vânătoarea de ouă. Cei mici pot participa la concurs şi vor fi răsplătiţi cu premii surpriză. De la ora 18:00, tot în această perioadă, în zona Eye Fi, copiii se vor putea amuza cu trucurile magice ale iluzionistului Looney şi cu jocurile haioase ale animatorilor Zurli.

Baneasa

În zona fântânii , pe 26 aprilie, începând cu orele 18:00, artistul Daniel Brătescu va face o demonstraţie live de sculptură în coajă de ou, oferind celor prezenţi o lecţie de răbdare, atenţie şi fineţe. Creaţiile sale vor face şi obiectul unei expoziţii neconvenţionale, în care vizitatorii vor afla tehnicile prin care un ou devine o adevărată sculptură.

Pe 27 aprilie tot în zona fântânii , începând cu orele 15:00, specialiştii de la magazinul Simona vor prezenta noile tendinţe în decorarea mesei de Paşte, în timp ce echipa de chefs The Flavours îi aşteaptă pe pasionaţii de gastronomie la un show culinar dedicat preparatelor inedite pentru masa de sărbătoare.

De asemenea pe piaţeta de la Food Court, în perioada 25-28 aprilie şi 2-4 mai, copiii pot să admire drăgălaşele animale din cadrul Expoziţiei de iepuri şi păuni, organizată de Asociaţia Pajura.

Pentru că, de Paşte, cele mai frumoase cadouri se ascund în ouăle colorate, vizitatorii mall-ului sunt invitaţi până pe 5 mai să participe la promoţia Cadou în Ou. Toţi cei care achiziţionează produse în valoare de minimum 200 lei din Băneasa Shopping City şi Feeria pot câştiga unul dintre cele 3 ouă tematice: Oul Fashion (cu premii în ţinute şi produse oferite de BCBG MAX AZRIA, DAY& NIGHT, INTERSPORT şi NISSA), Oul Hi –Tech (care conţine un laptop HP ENVY X2, un HP ENVY TouchSmart Ultrabook 4 şi un HP Desk Ink Advantage 6525) sau Oul Casei (cu premii în electrocasnice oferite de Tefal, Rowenta, Krups şi Moulinex) şi alte 200 de extra premii.

Surprizele nu se opresc aici! În perioada 22 aprilie – 05 mai te invităm să ciocneşti virtual un ou! Şi nu orice ou, ci unul digital! Trebuie doar să accesezi aplicaţia “Ou cu surprize” de pe Facebook/BaneasaShoppingCity şi ai şansa de a câştiga numeroase premii.

Detalii despre programul complet al activităţilor de Paşte şi regulamentele promoţiilor "Cadou în ou" se găsesc pe www.baneasashoppingcity.ro sau la birourile de informaţii din centrul comercial.

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: intuitext | 25.04.2013 12:36 | 792 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 3 evenimente

«SEPTEMBRIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

67 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN