Şcoala cu
bune practici

68 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Începe ediția a cincea a Concursului pentru elevi Gazeta Matematică și ViitoriOlimpici.ro!

Gazeta Matematică și ViitoriOlimpici.ro este atât o şcoală prin care pregătim copiii care doresc să obţină performanţă în matematică, cât şi un concurs prin care îi premiem pe cei mai perseverenţi dintre aceştia. Aşadar, în fiecare lună publicăm materiale teoretice care abordează tematica de olimpiadă, pe site-ul dedicat concursului: www.viitoriolimpici.ro. Fiecare material este însoţit de un test grilă, cu răspuns imediat, prin care elevul verifică în ce măsură a înţeles conţinutul materialului.

Alături de materiale şi teste grilă mai publicăm pe site-ul concursului şi câte 4 probleme pentru fiecare clasă, pentru care elevii trebuie să trimită soluţii în format electronic, pentru a fi corectate de profesori membri ai Societăţii de Ştiinţe Matematice din România (SSMR).

Şi pentru că vrem să răsplătim pasiunea pentru matematică, concurenţii cu cele mai bune rezultate (şi în limita locurilor disponibile) vor fi invitaţi într-o Tabără de vară la Câmpulung Muscel.

Vă invităm să le povestiţi elevilor dvs., pasionaţi de matematică, despre acest concurs şi să le fiţi alături în iniţiativa de a participa. Înscrierea şi participarea la acest concurs este GRATUITĂ! Pentru a afla mai multe detalii despre mecanismul concursului, precum şi despre etapele acestuia, vă invităm să consultaţi regulamentul oficial, pe care îl găsiţi aici.

Urăm mult succes tuturor participanţilor la ediţia a 5-a a Concursului Gazeta Matematică și ViitoriOlimpici.ro!

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: intuitext | 24.09.2013 18:22 | 2959 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 3 evenimente

«SEPTEMBRIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

67 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN