Şcoala cu
bune practici

52 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Informații utile, lecții atractive pentru clasa I. Înscrieți-vă elevii la Școala siguranței Tedi!

Acest program educativ se adresează elevilor de clasa I (în anul școlar 2019-2020) şi are ca obiectiv consolidarea informațiilor privind siguranța școlarilor care s-ar putea confrunta cu pericole în drum spre școală, la școală, acasă sau în timpul vacanțelor. Programul se desfăşoară pe tot parcursul anului școlar 2019-2020.

Tedi

Participarea la program este GRATUITĂ şi se realizează pe baza înscrierii de către învățători pe site-ul www.scoalatedi.ro.

Termenul limită pentru înscrieri este 27 octombrie 2019.

Click aici pentru a accesa formularul de înscriere la Şcoala siguranţei! 

 Instrucțiuni pentru înscriere:

  1. Accesați formularul de înscriere disponibil pe site-ul www.scoalatedi.ro.
  2. Mai întâi, completați în primul câmp codul SIIIR unic al școlii. În cazul în care nu se cunoaște codul SIIIR, acesta poate fi solicitat de la secretariatul școlii.
  3. După completarea codului SIIIR, se vor completa în mod automat câmpurile cu datele școlii.
  4. Apoi, completați datele personale (nume învățător, număr de telefon, adresă de e-mail, număr elevi clasa I) – aceste date sunt necesare pentru transmiterea materialelor gratuite.
  5. Apăsați butonul TRIMITE de la finalul formularului.

 Material didactic gratuit și premii!

Tedi

Suportul didactic este asigurat de Tedi și constă în materiale necesare desfăşurării programului la clasă concepute astfel încât să respecte modul de învăţare specific elevilor de clasa I – prin jocuri și activități educative. Toate materialele vor fi transmise gratuit, prin curier, către unităţile şcolare în etapa preliminară desfăşurării propriu-zise a programului şi vor fi disponibile şi în format online, pe site-ul www.scoalatedi.ro, cu posibilitatea de a fi salvate de către fiecare învăţător.

 Implementarea programului la clasă este certificată printr-o diplomă de participare.

 Implicarea învăţătorilor şi a elevilor este răsplătită de către Tedi prin premii surpriză.

Pentru orice detalii despre programul Şcoala siguranţei Tedi ne puteţi scrie pe adresa de e-mail: contact@scoalatedi.ro.

 Peste 145.000 de elevi au participat la programul Școala siguranței Tedi.

Tedi

 În perioada 2015-2019, programul Școala siguranței inițiat de către Maspex Romania prin brandul Tedi în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naţionale şi cu Poliţia Română s-a desfăşurat la nivel național cu participarea a peste 145.000 de elevi de clasa I din toată țara.

Atât elevii, cât şi cadrele didactice au primit programul nostru cu deschidere la fiecare început de an, fapt demonstrat prin creșterea vizibilă a numărului de participanți pe parcursul celor 4 ediții derulate până acum.

 În anul școlar trecut, 2018-2019, 41.418 de elevi, cu 37% mai mulți decât în prima ediție aferenta anului 2015-2016, au fost implicaţi în activităţi informative şi educative coordonate de către învăţători, cu sprijinul reprezentanţilor Poliţiei Române.

 Înscrieți-vă elevii la Școala siguranței Tedi!

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: intuitext | 26.09.2019 10:46 | 10519 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 17 evenimente

«IULIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

3 voturi | 0 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN