Şcoala cu
bune practici

52 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

INGERII MEDIULUI CONCURS INTERJUDEŢEAN DE EDUCAŢIE ECOLOGICĂ EDIŢIA a IV-a, 2013

PREZENTAREA CONCURSULUI - un concurs care vizează cunoştinţele generale din domeniul educaţiei ecologice; - îi poartă pe copii în lumea plantelor, animalelor, a culorilor şi formelor, îi solicită să identifice răspunsul corect din mai multe variante, să rezolve exerciţii de logică şi creativitate; - este un concurs educativ, cu întrebări simple, clare, însoţite de imagini; - costurile sunt mici;

Nume proiect: INGERII MEDIULUI CONCURS INTERJUDEŢEAN DE EDUCAŢIE ECOLOGICĂ

Organizatori: INIŢIATORI: Grădiniţa cu P. P. „Moldocim”, structură a Şcolii Gimnaziale Nr.1 Bicaz Asociaţia Pedagogică „Educatoarea”, judeţul Neamţ

Condiţii de participare: DATA DESFĂŞURĂRII: 5 iunie 2013 GRUP ŢINTĂ: - preşcolarii de grupă mare; - elevii din clasa pregătitoare şi clasa I; LOCUL DE DESFĂŞURARE: în fiecare unitate înscrisă în concurs

Perioadă înscriere: 29.05.2013 - 01.06.2013

Perioadă desfăşurare: 05.06.2013 - 06.06.2013

Grădiniţa cu program prelungit „Moldocim” Bicaz şi Asociaţia Pedagogică “Educatoarea”, în parteneriat cu Inspectoratul  Şcolar Judeţean Neamţ, organizează Concursul Interjudeţean de Educaţie Ecologică  „ÎNGERII MEDIULUI”.

AVANTAJELE CONCURSULUI

  • Aceeaşi copiii pot participă la ambele secţiuni sau pot fi copii diferiţi pentru secţiunile concursului;
  • Fiecare educatoare/învăţător care se înscrie în concurs cu minim 10 copii la Cultură generală primeşte diplomă de organizator şi adeverinţă de Membru al Comisiei de Corectare.
  • Fiecare unitate şcolară primeşte Contract de parteneriat interjudeţean, cu numele cadrelor didactice implicate în organizarea concursului la nivel de unitate.
  • După corectarea fişelor, toţi copiii primesc diplome cu locul obţinut.
  • După organizarea expoziţiei cu lucrările de la secţiunea Creaţie, fiecare copil va primi diplomă cu locul obţinut şi numele îndrumătorului. Cadrele didactice vor primi adeverinţă pentru participarea cu lucrări la Expoziţia Interjudeţeană „Iubim şi ocrotim natura!”

 

Noutatea concursului constă în faptul că organizatorul de la nivelul grupei primeşte prin email o singură fişă-model de concurs. În acest mod, organizatorul are posibilitatea de a-şi stabili singur taxa de concurs, astfel încât să poată asigura multiplicarea fişelor  de concurs pentru toţi copiii şi alte cheltuieli.

Din taxa stabilită, organizatorul trebuie să achite 5 lei/copil (pentru secţiunea Cultură generală)  şi 2 lei/lucrare (pentru secţiunea Creaţie) la adresa menţionată mai sus.

 

Învăţământ preşcolar | Toate disciplinele | Evenimente

Propus de: mirelap82 | 23.05.2013 19:29 | 922 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Parentingul constient

Comunicarea parinte - copil

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 17 evenimente

«IULIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

1 vot | 0 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN