Şcoala cu
bune practici

55 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Invatarea prin joaca

Cand sunt intrebati ce este joaca, cei mai multi copii vorbesc despre: sa te distrezi, sa fii in compania prietenilor, sa-ti alegi singur activitatile, sa fii in aer liber.

Joaca pote fi linistita sau zgomotoasa, murdara sau ordonata, amuzanta sau grava, obositoare sau fara efort. Joaca este diferita – uneori copiii exploreaza sau invata lucruri noi, in alte momente consolideaza lucrurile deja invatate sau exerseaza o abilitate.

De asemenea joaca este o modalitate prin care cei mici consolideaza sau construiesc relatii. Iar de multe ori copiii se joaca pur si simplu pentru distractie si bucurie.

Cei mici  aduc propriile lor interpretari ale unor situatii, evenimente, experiente si asteptari pentru jocul lor. Ei au nevoie de timp pentru a-si dezvolta jocul si le place sa se joace cu alti copii. De asemenea ei au nevoie de elemente de recuzita, cum ar fi jucarii, echipamente si obiecte reale pentru a se juca cu ele si pentru a le manipula. Toate aceste lucruri le va gasi copilul tau la expozitia Kids in Wild West deschisa la Promenada in perioada 10 martie – 3 aprilie 2016.

Zilnic, copiii cu varste cuprinse intre 3 si 12 ani, vor intra pe usile rabatabile, specifice barurilor din vestul salbatic, unde se vor aventura timp de 45 de minute pe un traseu special amenajat. Cei mici se vor costuma in cowboys sau indieni pentru a se integra perfect in aceasta  lume spectaculoasa si vor porni sa descopere toate secretele Vestului Salbatic prin activitati interactive la expozitia Kids in Wild West.

Vino sa cunosti cowboys si indienii, dar nu uita sa faci inainte rezervare la rezervari@promenada.ro sau 0726 377 978.

Copilul tau poate participa gratuit la aceasta expozitie, daca ai sansa sa castigi una din cele 10 invitatii din concurs.

Acceseaza pagina de concurs de pe facebook si afla cum poti castiga pentru copilul tau o calatorie in Vestul Salbatic.

 

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: valentinaalina | 16.03.2016 15:23 | 1743 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Biasul de confirmare in rolul de parinte

Comunicarea parinte - copil

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 17 evenimente

«IULIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

7 voturi | 0 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN