Şcoala cu
bune practici

68 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Juniorul tău nu are încă un cont bancar? Îţi recomandăm KidCONT, la Banca Transilvania

KidContTocmai pentru că mai târziu poţi folosi banii pentru şcoală, facultate sau pentru ca vacanţele copilului tău să fie cât mai frumoase.

Primul cont bancar poate fi KidCONT, deschis la Banca Transilvania. Este o modalitate de economisire a părinţilor pentru copii. În plus, este bine să ştii că la creşterea acestuia poate contribui oricine: bunici, mătuşi sau prieteni, doar să le spui de KidCONT.

Trei modalităţi de a depune bani în KidCONT, contul care creşte odată cu copiii

BT a venit recent cu o noutate absolută pe piaţă, spre deosebire de alte oferte bancare: contul poate fi alimentat foarte uşor, chiar şi fără a veni la bancă, doar să ai la îndemână cardul – fie BT, fie emis de alte bănci. După care este necesar să accesezi platforma online www.kidcont.ro, pentru e alimenta contul prin card. Fără costuri.

Poţi depune bani în cont inclusiv prin BT24 Internet Banking, prin transfer din contul tău în KidCONT. Sau se pot face depuneri în cont printr-o simplă vizită la oricare dintre sediile Băncii Transilvania. Sunt 550 în toată ţara, în mod sigur una dintre agenţii este şi în vecinătatea ta.

Ce trebuie să stii despre KidCONT?

KidCONT este un depozit pe care îl poţi deschide în lei sau în euro, cu acumulare şi cu capitalizare anuală a dobânzii. Este constituit de părinte sau de împuterniciţi, pe numele copilului, pe o perioadă cuprinsă între 1 an şi 18 ani, durata depinzând de vârsta copilului. Dar, aşa cum spuneam, poate contribui oricine pentru ca acesta să crească odată cu copiii: frumos şi repede.

 

Pentru deschiderea unui KidCONT este necesară o sumă de început, de 500 lei, respectiv de 100 euro, în funcţie de moneda în care este deschis contul. Dobânda este frumuşică, de 4% / an pentru economiile în lei şi de 2,25% / an pentru cele în euro, calculată încă din prima zi.

Ce documente trebuie să ai la tine când deschizi un KidCONT

Pentru a deschide un KidCONT la Banca Transilvania este necesar să ai la tine un număr minim de documente, şi anume:

  • actul de identitate (părinte / împuternicit)
  • certificatul de naştere / actul de identitate al copilului
  • dacă este cazul: decizia de numire a tutorelui/curatorului, emisă de autoritatea tutelară

Intră pe www.kidcont.ro

Dacă intri pe www.kidcont.ro, Zânul BT şi câteva animăluţe îndrăgite de toţi copiii te vor însoţi – atât pe tine, cât şi pe copilul tău – în frumoasa aventură a economisirii.

Siteul acesta este mult mai mult decât locul în care poţi depune bani în contul copilului. De exemplu, te ajută la organizarea evenimentelor pentru juniorul tău pentru că de aici poţi trimite direct invitaţii către cei dragi. In plus, dacă le indici invitaţilor detalii despre cont, tot prin intermediul siteului, cadoul acestora poate fi depuneri în KidCONT.

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: intuitext | 17.04.2014 13:30 | 1245 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 3 evenimente

«SEPTEMBRIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

67 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN