Şcoala cu
bune practici

68 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Nouvelle approche du français contemporain - Simpozion national

Simpozionul se adresează tuturor cadrelor didactice din învăţământul preuniversitar si are doua sectiuni: - o sectiune pentru profesorii de limba franceza cu comunicari in limba franceza si - o sectiune cu proiecte, programe, parteneriate educationale pentru toate cadrele didactice (in limba romana, engleza, germana )

Nume proiect: Nouvelle approche du français contemporain - editia a-IX-a

Organizatori: Simpozionul este organizat de Colegiul National Mircea cel Batran din Ramnicu-Valcea, prin profesor Teodora Predescu, sub egida Inspectoratului Şcolar Judeţean Vâlcea, Casei Corpului Didactic Valcea si ARPF, filiala Bucuresti.

Condiţii de participare: Cadrele didactice care doresc să participe la simpozion trebuie să redacteze o comunicare (maxim 3 pagini). Tematica comunicărilor este la alegerea participanţilor.

Perioadă înscriere: 17.12.2016 - 15.01.2017

Perioadă desfăşurare: 04.02.2017

Cadrele didactice care doresc să participe la simpozion trebuie să redacteze o comunicare (maxim 3 pagini). Tematica comunicărilor este la alegerea participanţilor.

Participarea cadrelor didactice poate fi directa (prin prezenta la simpozion) sau indirecta (cu trimiterea lucrarii). Prezenta la simpozion nu este obligatorie.

Lucrarea se trimite pe mail la adresa : teodora_predescu@yahoo.com până la data de 15 ianuarie  2017.

Lucrările pentru simpozion vor fi redactate conform instrucţiunilor : format A4, pe o singură parte, la 1 rând, cu margini egale ( text aliniat „justified” ), titlul va fi scris cu majuscule ( Times New Roman 14 bold ), centrat, la doua rânduri de titlu se va scrie numele autorului şi instituţia ( Times New Roman 12 ), la doua rânduri de numele autorului se va începe scrierea textului ( Times New Roman 12 ), bibliografia se va consemna la sfârşitul lucrării. Nu includeti in lucrare fotografii, tabele, scheme.

Lucrările trebuie să conţină accentele şi să fie corectate de eventualele greşeli apărute la tehnoredactare.

Recomandăm ca lucrările să conţină contribuţii personale.

Lucrările vor fi publicate in volum cu ISSN acordat de Biblioteca Nationala. Costul volumului este de 25 lei, suma ce va fi trimisă prin mandat poştal pe numele Predescu Stani Teodora la adresa : strada Calea lui Traian nr. 146, bloc 6, scara C, apartament 2, Rm-Vâlcea, judeţ Vâlcea, cod 240282. Data limita de expediere a taxei de volum este 15 ianuarie 2017, pentru ca acesta sa apara pana in ziua simpozionului.

Toti participantii vor primi diploma de participare cu lucrare, diploma de organizator, copie cu pagina din Buletinul Informativ al CCD in care figureaza simpozionul, copie dupa prima pagina a documentatiei cu aprobarile ISJ si CCD. Toate cadrele didactice vor fi incluse in colectivul de redactie al revistei simpozionului.

Colegii din tara participanti la simpozion vor primi documentele si cartea simpozionului prin posta.

Persoana de contact: prof. Teodora Predescu, telefon 0727779195.

 

Interes general | Toate disciplinele | Evenimente

Propus de: PredescuTeodora | 18.12.2016 23:09 | 1379 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 3 evenimente

«SEPTEMBRIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

67 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN