Şcoala cu
bune practici

68 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

O toamna plina de creativitate si amintiri de neuitat

HPCopiii nostri incep o noua etapa din acest an, in care atat la scoala, cat si acasa vor fi implicati in activitati distractive si creative.

Pentru ei, sosirea toamnei aduce cu sine prilejuri de bucurie. Dar pentru parinti, de multe ori, acest lucru reprezinta inca o responsabilitate in cresterea si educatia lor.

Deja ai inceput sa-ti faci griji cu privire la toate lucrurile pe care i le vei cumpara scolarului tau pentru a lua startul plin de optimism la inceputul noului an scolar? Nu-ti face griji in aceasta privinta! Lucrurile par mai simple decat au fost pana acum. Te intrebi de ce? Pentru ca HP vine in ajutorul tau, ajutandu-te sa economisesti bani. Tot ce trebuie sa faci este sa-l lasi pe piticul tau sa se joace, iar la terminarea jocului sa intre in competitia pentru castigarea uneia dintre cele trei imprimante puse in joc de catre HP.

Asadar, incurajeaza-l pe micul tau invatacel sa se joace si sa-si dezvolte imaginatia si creativitatea, iar toata familia se va bucura de jocuri, planse si fotografii de familie surprinse in natura.

Prin urmare, intrati pe www.didactic.ro/concurs-hp sau incurajati-i sa intre chiar ei in sectiunea potrivita varstei (prescolar, primar, gimnazial) si porniti in cursa pentru castigarea unei imprimante oferite de HP. Acolo, scoalarii vostri vor juca jocuri distractive, iar dupa terminarea jocurilor vor avea ocazia de a se inscrie in competitia pentru castigarea unei imprimante HP (HP Deskjet Ink Advantage 1515 AiO  : 249 lei, HP Deskjet Ink Advantage 2545 eAiO: 299 lei, HP Deskjet Ink Advantage 2645 eAiO: 369 lei), cu ajutorul careia sa-si exerseze creativitatea acasa, iar voi sa surprindeti momentele pretioase din familie, creandu-va un panou de perete pe care sa agatati poze. In plus, va veti permite sa imprimati de doua ori mai multe pagini la acelasi pret, intrucat costurile cartuselor sunt foarte accesibile, putand imprima pana la 360 de pagini. De acum inainte, nu veti mai avea niciun motiv pentru a lasa goale ramele foto.

Advertisement

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: intuitext | 21.10.2014 13:36 | 1451 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 3 evenimente

«SEPTEMBRIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

66 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN