Şcoala cu
bune practici

68 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Petreceţi un an în Marea Britanie ca profesor asistent

British Council oferă cadrelor didactice oportunitatea de a lucra un an în Marea Britanie ca profesori - asistenţi pentru anul şcolar 2012-2013, prin intermediul programului Headmasters Conference Scheme. Programul se adresează profesorilor sau studenţilor care se pregătesc să devină profesori şi sunt în curs de finalizare a studiilor.

Înscrierile au loc până la data de 30 noiembrie 2011 (data poştei), prin trimiterea unui dosar de aplicaţie la unul din sediile British Council din Bucuresti, Iaşi sau Cluj-Napoca.

Dosarul de aplicaţie trebuie să includă următoarele documente: formularul de înscriere (disponibil pe website-ul British Council) cu o fotografie tip paşaport atașată, CV complet, o copie după diploma de absolvire a facultății, o scrisoare de intenție și scrisori de recomandare de la doi referenți. Studenții vor depune, în locul copiei după diplomă, o adeverință de student precum și o fotocopie a certificatului de absolvire a modulului pedagogic.

Interviurile vor fi organizate de către British Council România, în perioada ianuarie-februarie 2012.

Programul Headmasters Conference Scheme le oferă profesorilor posibilitatea de a câștiga experiență în cadrul sistemului educațional britanic, de a înțelege modul de viață britanic și de a-și îmbunătăți cunoștințele de limba engleză. Sunt invitați, în special, profesorii din aria următoarelor discipline: matematică, științe, tehnologia informației, design și tehnologie, artă, muzică, sport și educație fizică și învățătorii. Ocazional, există locuri libere pentru profesori de limbă franceză, germană, spaniolă sau istorie și geografie și, posibil pentru profesori de limba engleză care să se ocupe, în general, de predarea limbii engleze elevilor străini.

Candidații care doresc să aplice la acest program trebuie să dețină, printre altele, cunoștințe bune de limba engleză, să aibă competențe în aria disciplinei respective și să se angajeze să împărtășească experiența dobândită la întoarcerea în țara.

Lista completă a competențelor și componentele dosarului de aplicație pot fi accesate pe website-ul British Council.

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: angelailas | 28.11.2011 19:21 | 3584 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (1)

0 0

29.11.2011 20:16 ionelacristina

Buna seara, cei din Judetul Arad nu au dreptul de a se inscrie? In documentul atasat nu apare si judetul Arad!

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 5 evenimente

«SEPTEMBRIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

71 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN