Şcoala cu
bune practici

61 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Prin joc, aflam ce delicioase sunt fructele

Ziua fructelorEste important ca micutii nostri sa invete cat mai devreme ce alimente trebuie sa consume pentru a creste mari si plini de energie. De aceea, trebuie sa le explicam principiile piramidei alimentare imediat ce acestia ajung la varsta la care pot intelege acest lucru.

Chiar daca credem ca la o varsta asa frageda ei nu vor fi interesati de importanta unei alimentatii echilibrate, jocul este cheia cu ajutorul careia le putem capta atentia si deschide o noua lume, lumea echilibrului si a diversitatii alimentare.

De multe ori, pentru a-i convinge pe mofturosi sa manance tot din farfurie, inclusiv fructele si legumele, trebuie sa recurgem la diverse trucuri. Putem proceda similar si atunci cand incercam sa avem o discutie despre alimentele nutritive care ne dau energie si ne ajuta sa ne dezvoltam armonios.

Totusi, chiar daca acasa ne este mult mai usor sa fim inventivi, atunci cand iesim cu strengarii in oras lucrurile se complica. Mediul se schimba, iar copiii parca devin si mai pretentiosi, refuzand alimentele pe care le consuma de obicei acasa, in special fructele.

De aceea, din grija pe care o are pentru copii, McDonald’s ofera in prima zi de luni a fiecarei luni, felii de mar gratuit la achizitionarea unui meniu Happy Meal. Astfel, luni, 2 martie 2015, McDonald’s va invita din nou la “Ziua Fructelor”. Mai mult decat atat, copiii pot alege oricand feliile de mar la orice meniu Happy Meal.

Meniul Happy Meal contine un Hamburger/ Cheeseburger/ McToast/ 4 Nuggets plus, la alegere, cartofi prajiţi, o punga cu felii de mar sau salata Prichindel. In plus, cei mici pot alege apa, suc de portocale sau de mere, pentru o hidratare optima.

Prin aceasta campanie, McDonald’s adauga in calendarul copiilor o noua sarbatoare, “Ziua Fructelor”, incuranjandu-i pe pitici sa-si formeze un regim alimentar echilibrat, intr-un loc unde jocul si buna dispozitie se imbina. Prin urmare, in ziua dedicata fructelor, la McDonald’s copiii nu vor descoperi doar jucariile, ci si gustul dulce si savuros al feliilor de fructe, oferite din partea casei la fiecare Happy Meal.

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: webmaster | 20.02.2015 18:07 | 1664 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Parentingul reactiv

Echilibrul emotional

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 15 evenimente

«AUGUST 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

51 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN