Şcoala cu
bune practici

55 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Proiect educațional „PĂSTRĂTORII TRADIȚIEI” ediția a IV-a 2011-2012

B.    REZUMATUL PROIECTULUI 
Proiectul „Păstrătorii tradiţiei” cuprinde două activităţi:
Festival de pricesne ″Cântaţi  Domnului cântare nouă″
Expoziţie-concurs de creaţie plastică „Lumină lină”
a. Activitatea nr. 1: Festival de pricesne „Cântaţi Domnului, Cântare nouă”
c. Data/perioada de desfăşurare: 1 Aprilie 2012
d. Locul desfăşurării: Biserica Ortodoxă Roşia şi Centrul Cultural Roşia
e. Participanţi elevi din clasele I - XII, solişti vocali.
REGULAMENT DE PARTICIPARE
Persoanele care doresc să participe la festival vor completa fişa de înscriere şi acordul de parteneriat (scanat) şi le vor expedia la adresa de e_mail: scoala_rosia@yahoo.com  conform Anexei 2 până la data de 26  martie 2012.        
Participanţii la festival se vor constitui în grupuri vocale de maxim 10 elevi sau solişti individuali. Fiecare şcoală va fi reprezentată de un singur grup vocal şi/sau un solist individual, iar durata pricesnei va fi de maxim 4 minute. Toţi participanţii au obligaţia să se prezinte la locul desfăşurării festivalului la ora stabilită de organizator. Nerespectarea acestor cerinţe, atrage după sine interzicerea participării în cadrul festivalului.
Participarea este directă. Cheltuielile de transport vor fi suportate de către participant, sau de către instituţiile pe care le reprezintă.
Se vor acorda diplome: pentru grup, solist şi cadrelor didactice îndrumătoare.
a. Activitatea nr. 2: Expoziţie-concurs „Lumină lină”
b. Data/perioada de desfăşurare: 1 februarie - 15 aprilie 2012 trimiterea lucrărilor, încheierea parteneriatelor; 16 aprilie – 1 mai organizarea expoziţiei/jurizarea lucrărilor, 2 mai – 15 mai expedierea diplomelor/premiilor, 15 mai – 1 iunie evaluarea proiectului)
c. Locul desfăşurării: Şcoala cu clasele I – VIII Roşia
d. Participanţi: elevi din clasele I- VIII
REGULAMENT DE PARTICIPARE
Se pot înscrie la concurs elevi din clasele I – VIII, câte trei pe clasă.
Persoanele care doresc să participe la concurs vor expedia lucrările artistico-plastice ( pictură, creaţii plastice, icoană pe sticlă) pe teme pascale la adresa menţionată mai jos.
Un cadru didactic poate participa cu un număr de maxim 3 lucrări ale elevilor pe concurs. Secţiunile concursului sunt: 1. Icoană pe sticlă, 2. Desen - pictură şi 3. Colaj.
- creaţiile vor fi realizate în tehnici la alegere, pe suport A4 (sticlă, hârtie, etc.);
- lucrările trebuie să fie originale, nu se admit lucrări xerocopiate, excepţie făcând icoana pe sticlă care va fi transmisă nu în original, ci printată color în format A4;
- lucrările vor fi transmise în folie de plastic pentru a nu se deteriora;
- pe verso-ul lucrărilor va fi trecut: numele şi prenumele copilului, clasa, titlul lucrării, cadrul didactic îndrumător, adresa şcolii.  
Depunerea lucrărilor se va face prin poştă pe adresa:  UJOC MARIA, Şcoala cu clasele I – VIII Roşia, Nr. 395, Loc. Roşia, Jud. Bihor, cod  417425. Pe plic se va menţiona „Pentru concurs”.
Cadrele didactice vor trimite în plicurile cu lucrările şi formularul de înscriere (pentru fiecare cadru didactic), acordul de parteneriat (în dublu exemplar), un plic A5 timbrat şi autoadresat cu adresa la care doriţi să primiţi diplomele şi premiile în funcţie de obţinerea finanţării.
Termenul limită de trimitere a lucrărilor este 15 Aprilie 2012.        
Jurizarea lucrărilor se va face în perioada 15 – 20 aprilie 2012 de către un juriu de specialitate format din reprezentanţi ai echipei de proiect şi reprezentanţi ai partenerilor proiectului.
Se vor acorda premiile I, II, III şi menţiune pentru fiecare secţiune şi nivel (primar-gimnazial) şi diplome de participare cadrelor didactice îndrumătoare.
Lucrările trimise nu se restituie.
Diplomele şi acordurile de parteneriat vor fi expediate în perioada 20 aprilie – 20 mai 2012.

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: mariaujoc | 17.03.2012 08:07 | 1321 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Biasul de confirmare in rolul de parinte

Comunicarea parinte - copil

Comentarii (3)

0 0

17.03.2012 09:21 Gherdan

Este fata taxa de păarticipare?

0 0

18.03.2012 04:11 mariaujoc - Autor

Este fără taxă de participare.

0 0

21.03.2012 14:47 mariaujoc - Autor

Ne cerem scuze că dintr-o eroare am postat proiectul fără a-i atașa Acordul de parteneriat și Fișa de înscriere. Cei interesați ne trimiteți un e-mail sau descărcați parteneriatul și fișa de pe didactic căutând Proiectul „Păstrătorii tradiției”, Ediția a III-a și modificați anul școlar și ediția. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 17 evenimente

«IULIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

7 voturi | 0 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN