Şcoala cu
bune practici

68 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

PROIECT JUDETEAN- MICUL MUZEOGRAF

Colectarea obiectelor în şcolile participante se va realiza în perioada 30 martie-18 aprilie. Elevii coordonaţi de profesori colectează obiecte vechi, le ataşează o etichetă descriptivă în care sunt trecute:

Nume proiect: PROIECT JUDETEAN- MICUL MUZEOGRAF

Organizatori: Dragut Violeta/ Liceul Tehnologic Costesti, Arges

Condiţii de participare: La proiect pot participa elevi şi profesori din şcoli gimnaziale (I-VIII) profesionale, liceale, speciale, palate şi cluburi ale copiilor. Profesorii şi elevii pot participa la alegere la orice secţiune. Înscrierea candidaţilor la proiectul jude

Perioadă înscriere: 15.02.2016 - 13.04.2016

Perioadă desfăşurare: 15.02.2016 - 15.05.2016

La proiect pot participa elevi şi profesori din şcoli gimnaziale (I-VIII) profesionale, liceale, speciale, palate şi cluburi ale copiilor.

Profesorii şi elevii pot participa la alegere la orice secţiune.

Înscrierea candidaţilor la proiectul judeţean Micii Muzeografi se va face în perioada 15 februarie-13 aprilie 2016, LA ADRESA DE EMAIL vornicu53@yahoo.com. După primirea confirmării de la coordonatorii proiectului, veţi trimite online sau prin poştă până la 30 martie: Fişa de înscriere la proiect, Fisa de înscriere la Simpozionul Micii Muzeografi şi acordul de parteneriat.

Colectarea obiectelor în şcolile participante  se va realiza în perioada 30 martie-18 aprilie.Elevii coordonaţi de profesori colectează obiecte vechi, le ataşează o etichetă descriptivă în care sunt trecute:Numele şi prenumele elevuluiNumele şi prenumele  profesoruluiŞcoala şi localitatea de provenienţăDenumirea obiectului vechiÎntrebuinţarea obiectuluiLocul din care a fost colectatVechimea estimativă. Colectarea obiectelor vechi de la şcolile participante de către coordonatorii proiectului în perioada 18-20 aprilie2016. La şcolile participante care doresc trimiterea prin poştă a obiectelor nu se mai face deplasarea. Selectarea obiectelor vechi colectate din şcoli şi realizarea unei expoziţii în cadrul Liceului Tehnologic Costeşti dar şi online pe internet, 20-22 aprilie2016. Organizarea Simpozionului judeţean cu tema Micul Muzeograf, care se va desfăşura în data de 22 aprilie 2016, între orele 14-16 în incita Liceului Tehnologic Costeşti sau online. La simpozion vor participa reprezentanţi ai Muzeului Judeţean Argeş şi Muzeului Oraşului Costeşti care vor prezenta elevilor şi profesorilor participanţi activitatea de muzeograf, riscurile conservării exponatelor şi importanţa muzeelor pentru cultura şi poporul român. Pentru participarea la simpozion profesorul coordonator din şcoala participanta va prezenta un referat cu descrierea obiectelor donate şi importanţa lor culturală.  Redactarea se va face după criteriile: Microsoft Word, cu caractere Times New Roman, cu diacritice, corp literă 12, tehnoredactare la un rând. Titlul - centrat, cu majuscule, corp literă 16, bold; Sub titlu, aliniere dreapta, corp litera 12 - funcţia şi numele autorului. 
MEDIATIZARE ŞI DISEMINARE.Obiectele colectate  le trimiteţi prin poştă sau orice factor pe adresa.Loc Costeşti, Str. Pieţii, Nr. 8, Jud. Argeş, menţionând: pentru proiectul Micii Muzeografi.-  sau vor fi aduse personal pentru cadrele didactice din localitate.Lucrările tehnoredactate pot fi aduse personal sau trimise online pe adresa de e-mail:  . vornicu53@yahoo.com sau prin poştă pe adresa şcolii.Se vor realiza următoarele:- expozitie obiectele vechi colectate de elevi; - articole  în revista şcolii, în ziare, reviste judeţene şi online;- donarea obiectelor colectate la muzeu
Participanţii şcolilor  vor primi diplome de participare la activitatea de voluntariat şi de participare la simpozionul judeţean până la 30 mai  2016.

Interes general | Toate disciplinele | Evenimente

Propus de: v_violeta | 03.02.2016 23:19 | 843 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 5 evenimente

«SEPTEMBRIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

71 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN