Şcoala cu
bune practici

52 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

Proiectului Naţional: "PC – între util și plăcut” – desfăşurat sub genericul: Stilul meu de viață sănătos!

Organizatorii proiectului îşi propun derularea următoarelor activităţi:  Înscrierea concursului în CAEN/CAER  Promovarea concursului și a regulamentului în şcoli, licee, mass-media locală, pe siteurile http://www.ccdab.ro, http://aicta.ro şi https://www.didactic.ro  Primirea, înregistrarea și centralizarea lucrărilor;  Numerotarea lucrărilor și realizarea expoziției cu fotografiile primite;  Constituirea echipelor de lucru; Jurizarea și premierea lucrărilor;  Expedierea diplomelor, a premiilor și a CD-urilor cu ISSN conținând toate lucrările participante la concurs, precum şi a revistei proiectului Activitatea finală a proiectului-concurs se desfăşoară în cadrul Colegiului Tehnic “Apulum” Alba Iulia şi constă în jurizarea lucrărilor tuturor participanţilor în urma tragerii la sorţia a echipelor, ierarhizarea lucrărilor şi premierea tuturor participanţilor.

Nume proiect: Stilul meu de viață sănătos!

Organizatori: INSPECTORATUL ŞCOLAR JUDEŢEAN ALBA CASA CORPULUI DIDACTIC ALBA COLEGIUL TEHNIC “APULUM” ALBA IULIA  Prof. Dana Urițescu  Prof. Mihaela Jurcan  Prof. Nicoleta Dăescu  Prof. înv.primar Gabriela Cîmpean  Prof. Dana Paul

Condiţii de participare: NOTĂ: Pentru concurs, un cadru didactic poate participa cu maxim patru lucrări ale elevilor şi o lucrare personală. Toți participanții la concurs vor trimite un e-mail la adresa pc.intreutilsiplacut@yahoo.com care va conține în atașament u

Perioadă înscriere: 09.02.2015 - 16.02.2015

Perioadă desfăşurare: 18.02.2015 - 31.03.2015

SECȚIUNILE  CONCURSULUI:

Toate lucrările vor trata tema celei de a treia ediții a concursului:

“Stilul meu de viață sănătos!”

SECŢIUNI PENTRU ELEVI:

A.Realizarea unor prezentări PowerPoint

B.Desene, fotografii prelucrate cu ajutorul calculatorului

C. Realizarea unor pagini Web

SECŢIUNE PENTRU CADRE DIDACTICE: realizarea unor materiale didactice utilizate in orele de consiliere si orientare privind managementul unui stil de viata sanatos.

Pentru ca toate lucrările concursului să poată fi cuprinse într-un CD cu ISSN, ISSN-L este necesar ca fiecare cadru didactic coordonator să trimită și un argument al lucrărilor + obiectivele urmărite + scurtă descriere (toate de maxim 1 pagină, scrise cu diacritice, fontul TNR, dimensiunea 12, spaţiere la un rând, iar sub titlu se vor nota numele, prenumele și școala de proveniență).

Toți participanții la concurs vor trimite un e-mail la adresa pc.intreutilsiplacut@yahoo.com care va conține în atașament următoarele:

  1. Fișa de înscriere
  2. Argumentul lucrării (într-un fișier creat cu M. Office Word)
  3. Lucrarea/materialul pentru participanţii la secţiunile A, C şi D

Interes general | Toate disciplinele | Evenimente

Propus de: diana37 | 07.01.2015 23:44 | 1512 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 17 evenimente

«IULIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

3 voturi | 0 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN