Şcoala cu
bune practici

68 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

SIMPOZION INTERJUDETEAN

ARGUMENT

Ideea simpozionului a fost generată de nevoia de a elucida unele aspecte privind modalitățile de asigurare a calității în procesul de învățământ, de nevoia de a moderniza, pe cât posibil, ora de curs în spiritul vremurilor pe care le trăim.

Intenția organizatorilor este de a aduce la aceeași masă de dezbatere pe cât mai mulți din cei care își pun aceste probleme și de a organiza apoi posibilele soluții sugerate de lucrările primite într-un volum care poate constitui o sursă bibliografică pentru cei interesați de domeniu.

Lucrările de cercetare și cele cu exemple de bune practici vor fi baza unor schimburi de idei, opinii și experiențe. Accentul se vrea pus pe temeinicia și originalitatea muncii de cercetare didactică sau științifică concretizată în elaborări de lucrări de calitate.

Asigurarea calității, modernizarea învățământului trebuie să aducă la aceeași masă de discuții profesori, elevi, membrii ai comunității locale, din ce în ce mai implicată în viața școlii. Acest triunghi educațional este vizat de organizatori prin atragerea elevilor într-o secțiune în care iși pot valorifica valențele creative și de cercetători în curs de inițiere și prin implicarea personalităților locale (cu performanțe în domeniul artistic) în jurizare.

În felul acesta sperăm că vom putea participa la constituirea unei viziuni novatoare în învățământul nostru care se zbate între dorința de înnoire și conservatorism.

Interes general | Toate disciplinele | Ştiri

Propus de: theodora_ion | 19.11.2010 19:18 | 1247 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 5 evenimente

«SEPTEMBRIE 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

71 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN