Şcoala cu
bune practici

62 şcoli
Şcoli înscrise Înscrieţi o şcoală Precizări

SIMPOZION INTERJUDEŢEAN

Simpozionul interjudeţean ,,Cultura – spațiu al identității naționale” va reuni exemple de bune practici, prin care se accentuează rolul complex al culturii, care se bazează pe sisteme de valori adânc înrădăcinate în istoria colectivităților, dar și al identității care se sprijină pe un imaginar colectiv. Fiecare activitate din cadrul simpozionului se constituie ca o modalitate de orientare activă spre formarea de atitudini şi comportamente, spre dezvoltarea de capacităţi creatoare. De asemenea, participarea cu creații originale la concursul literar-artistic, din cadrul simpozionului, contribuie la stimularea creativității, formarea gustului estetic, dezvoltarea stimei de sine a elevilor. În cadrul acestei competiţii, finalizată cu organizarea unei expoziţii, elevii vor avea oportunitatea de a-şi dezvolta spiritul critic şi autocritic, luând contact totodată cu lucrările altor elevi din școlile participante.

Nume proiect: Cultura – spațiu al identității naționale

Organizatori: Colegiul Tehnic „D. Ghika” Comănești

Condiţii de participare: Un cadru didactic se poate înscrie cu o singură lucrare pentru secțiunea se referate și comunicări și cu maxim 2 lucrări ale elevilor. Înscrierea cadrelor didactice nu este condiţionată de participarea şi la secţiunea pentru elevi, ca îndrum

Perioadă înscriere: 01.11.2016 - 10.01.2017

Perioadă desfăşurare: 15.01.2017 - 20.01.2017

Cadre didactice (FĂRĂ TAXĂ DE PARTICIPARE)

- Se pot înscrie cadre didactice din învăţământul preuniversitar din țară.

- Un cadru didactic se poate înscrie cu o singură lucrare pentru secțiunea se referate și comunicări și cu maxim 2 lucrări ale elevilor. Înscrierea cadrelor didactice nu este condiţionată de participarea şi la secţiunea pentru elevi, ca îndrumător.

- În coletul cu lucrări, vă rugăm să introduceţi şi fişa de înscriere, pe adresa școlii organizatoare: Colegiul Tehnic „D. Ghika” Comăneşti, str. Liceului, nr. 1, cod poştal 605 200, localitatea Comăneşti, județ Bacău, cu MENȚIUNEA PENTRU SIMPOZION, până la data de 15. 01. 2017, data poștei.

- Dacă un cadru didactic participă cu materiale proprii şi cu lucrări ale elevilor, acestea pot fi trimise într-un singur colet.

- Dacă sunt mai multe cadre didactice din aceeaşi unitate de învăţământ, toate materialele pot fi trimise împreună. În acest caz, este valabilă o singură fişă de înscriere, comună și un singur parteneriat.

- Termenul limită de trimitere a lucrărilor (prin poștă, dar și în format electronic la adresa de e-mail mai sus menţionată) este de 15. 01. 2017.

- Condiții de tehnoredactare: Word, Times New Roman, 12, format A4, No Spacing, cu diacritice, maxim 3 pagini, fără numerotare. Titlul lucrării va fi scris cu Times New Roman 12 Bold, centrat. Autorul şi instituţia vor fi scrise cu două rânduri mai jos, cu aliniere dreapta, Times New Roman 12 Bold. Bibliografia se va consemna la sfârşitul lucrării, în ordine alfabetică: nume autor, prenume autor, titlul lucrării, editura, anul.

Elevi (CONCURSUL ESTE FĂRĂ TAXĂ DE PARTICIPARE)

· Creațiile literare vor respecta aceleași cerinţe de tehnoredactare ca și în cazul referatelor cadrelor didactice, menționându-se și numele cadrului didactic îndrumător.

 

Interes general | Toate disciplinele | Evenimente

Propus de: silvion | 03.11.2016 07:38 | 1088 vizualizări

Articole recomandate de comunitatea SuntParinte.ro

Parentingul reactiv

Echilibrul emotional

Comentarii (0)

Nu există niciun comentariu

Autentificaţi-vă pe site pentru a putea publica un comentariu.

Azi: 15 evenimente

«AUGUST 2024»
LuMaMiJoViSaDu
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Toate evenimentele

Fotografia zilei


Lucrarile copiilor

Propus de: SperantaNeda

Sondajul zilei

Să avem o evaluare care sa testeze competențele elevilor la fiecare final de an. Astfel vom vedea în ce stadiu se află generația , cum putem sa îmbunatățim sistemul de educație şi profesorii care nu-şi fac treaba şi încă folosesc metode şi o gândire învechită să nu mai poată profesa. În plus , feedback-ul eleviilor sa fie luat în serios , pentru că nu e ok în 2024 doar elevul sa poată fi sacționat ,iar profesorul nu , ba chiar să abuzeze de putere.

53 voturi | 2 comentarii Vedeţi rezultatele
Propus de: bobarucristiana2010 Propuneţi un sondaj

Nou pe didactic.ro

Publicați în REVISTA CU ISSN